in

Lady Gaga u još jednoj bizarnijoj odjevnoj kombinaciji prošetala ulicom

Lady Gaga oduvijek je plijenila pažnju svojim odjevnim kombinacijama, ali uglavnom onim scenskim, u kojima je nastupala, no posljednjih se dana nalazi u središtu pažnje zbog onih koje bira za opuštene šetnje s dečkom Michaleom Polanskym.

34-godišnja zvijezda nije se skidala iz uskih tajica i grudnjaka u kojima je šetala i izlazila na večere, te puna samopouzdanja pokazivala nekoliko kilograma viška koje je prikupila u karantinu. Sada je konačno odlučila promijeniti odjevne kombinacije i onom najnovijom uspjela ponovno sve šokirati.

Naime, Gaga je po svoju omiljenu ledenu kavu odlučila prošetati samo u ružičastoj majici dugih rukava, ispod koje su se samo nazirali crni obrisi donjeg rublja pa možemo reći da ispod nje gotovo nije nosila ništa.

Ranije su je često kritikovali zbog oskudnih odjevnih kombinacija koje su previše otkrivale, no čini se kako je takvi komentari uopće ne dotiču. A ne dotiču niti njezinog novog dečka, poduzetnika i informatičkog genija Michaela s kojim je u javnosti prvi put viđena u februaru ove godine i od tada se ne odvaja od njega.

Autor: D. K.

Hoće li nestati pod vodom? Aerodrom na umjetnom otoku do kojeg vodi 3750 metara dug most

Rijetko korišteni vitamin K bitan je sastojak za smanjenje podočnjaka