in

Lavovima i Vodolijama smiješi se dobra zarada, Rakovima i Ribama zli jezici stvorit će nevolje

Željni zabranjene romanse, Ovnovi će se začas susresti s nekim ko ima jednaku želju. Nećete mariti za posljedice, no to vam neće pomoći da ih izbjegnete. Bit ćete gladni novih saznanja, ali ćete od navale informacija zapamtiti samo ono što je u skladu s vašim uvjerenjima. Bit ćete snalažljivi u traženju novih izvora prihoda, iako će se većinom raditi o privremenim poslovima.

Bikovi će se uvjeriti da tjelesna privlačnost nije dovoljna za kvalitetan odnos. U ovom razdoblju treba vam partner koji vam odgovara i po psihološkom profilu. Uvjereni da znate najbolje, odbacivat ćete tuđe sugestije prije nego ih do kraja saslušate. Zbog drugačijeg viđenja stvari opasno ćete se zakačiti i s nadređenima ili predstavnicima vlasti.

Blizanci će obećavati jedno, a govoriti i raditi drugo. Vaš partner ili simpatija prvo će biti zbunjena, a potom bijesna zbog vaše prevrtljivosti. Dragi će ljudi vašu rastresenost i zbunjenost razumjeti kao nedostatak zanimanja za njihove probleme. Dajte im do znanja da nije tako. Misli će vam često lutati pa ćete se otežano fokusirati na zadatke.

Rakovi, vaš voljeni držat će se tajnovito, što će vas uznemiriti i navesti na sumnju. Ne istjerate li na čistac ovu situaciju, nećete se moći osloboditi brige i tjeskobe. Bude li vas partner dugo držao u neizvjesnosti, zaprijetite mu raskidom i budite spremni provesti ga u djelo. Zli jezici odvlačit će vam misli od obaveza pa ćete morati uložiti dodatan napor da održite koncentraciju.

Lavovi, zaključit ćete da vama i partneru treba više akcije. Češći zajednički izlasci učvrstili bi vaš odnos i oboma popravili raspoloženje. Samcima predstoji odličan provod. Zaposleni Lavovi obavit će zadatke tako brzo i uspješno da će biti pohvaljeni. U najboljoj će formi biti oni čiji posao zahtijeva kontakte s klijentima.

PROČITAJTE  Šta donosi 2021. godina za horoskopske znakove

Djevice, osoba koja ima pretenzije prema vašem partneru koristit će svaku priliku da vas zavadi, no vi ćete se potruditi izbjeći zamku. Tražite iskrenost od voljenog, ali ga nemojte optuživati za nevjeru. Htjet ćete si što prije skinuti s vrata jednu obavezu, no to vam neće lako poći za rukom. Posao će se neplanirano odužiti.

Vage će biti omiljene u društvu. Lako ćete uspostavljati kontakt i uspijevati izvući ono najbolje iz drugih. Udvaranje će vam ići od ruke. Otvorenim i opuštenim ponašanjem brzo ćete razoružati predmet vaše žudnje. Nalet optimizma mogao bi vas navesti da preuzmete obaveze kojima niste dorasli ili za koje nemate dovoljno vremena.

Uvjereni da će im sve tolerisati, Škorpije će voljenoj osobi postaviti određene zahtjeve koje nije očekivala. Ako ih odbije, što je izgledno, nemojte je pritiskati jer ćete ugroziti vaš odnos. Razmišljate li o promjeni radnog mjesta, počnite pripremati teren. Ukaže li vam se prilika za posao sa strane, svakako je prihvatite.

Strijelci će tražiti rješenje za sukob s nekim do koga im je stalo. Ako ste vi uzročnik sukoba, postupite na klasičan način – ponudom iskrenog izvinjenja. Ako je druga strana kriva, vaš je trud uzaludan. Nemojte se ponižavati. Koncentrišite se na aktualne poslove i odgodite rad na realizaciji planova. Ne budete li se posvetili prioritetima, cijeli će vam se raspored dugoročno poremetiti.

Jarcima predstojeća sedmica donosi napetosti u intimnoj vezi. Nastojat ćete se držati uobičajene rutine, što će vam otežavati usklađivanje profesionalnih obaveza i udovoljavanje partnerovim prohtjevima. Napravite kvalitetan plan rada ili učenja i doći ćete na pola puta do željenog cilja. Budete li ga se strogo pridržavati, brzo ćete prevaliti i drugu polovicu.

PROČITAJTE  Rakove očekuju trzavice s članovima porodice, dok se Vodolijama smiješi početak nove ljubavne priče

Odnos Vodolije s voljenim bit će postojano dobar, a srdačni tonovi obojat će vašu komunikaciju. Povjeravat ćete se jedno drugom i često zajedno izlaziti. I izvan veze bit će živahno. Ugodno čavrljanje s neznancem moglo bi završiti vrućim poljupcima. Steći ćete naklonost utjecajnih pojedinaca koji će vam idućih sedmica ili mjeseci pomoći u razvoju karijere.

Otkriće da su na istoj valnoj dužini privući će Ribe novom znancu. Oboma će vam pasti na pamet da mu je onaj drugi srodna duša. Imat ćete poriv da grubo odgovorite suradniku ili kupcu koji će vam prigovoriti. Time biste dobili vrlo malu i kratkotrajnu zadovoljštinu. Mislite na posljedice po svoju karijeru.

Autor: D. K.

Objavili su od čega je umro Rayshard Brooks

Senad Bašić progovorio o zdravlju Mustafe Nadarevića i povlačenju iz LZN