in

Lepa Brena objavila fotku staru 33 godine, a obožavatelji joj se ne mogu prestati čuditi

Lepa Brena žarila je i palila muzičkom scenom bivše države prije više od tridesetak godina, a tog se perioda prisjetila i sama, pa je na društvenim mrežama podijelila fotografiju iz tog doba i za poređenje jednu najnoviju.

Fotografija iz 1987. godine prikazuje Brenu kao kratko ošišanu plavušu, a na onoj iz 2020. godine pozira kao dugokosa brineta. Iako je očito da se za potrebe uređivanja fotografije poslužila nekim dodatnim alatima i aplikacijama, njezini vjerni obožavatelji u komentarima su ju zasuli samim komplimentima i njezin današnji imidž usporedili s onim legendarne pjevačice Cher.

 

View this post on Instagram

 

1987-2020 ???#cvetinovski- #andrejdamjanovic #hajdedasevolimo #janemamdrugidom #udjislobodno #bolisineprolazis ??

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

“Stanje bez promjene”, “Wooww vrh”, “Srpska Cher, jednostavno ne stari”, “Ista, sjajna, neponovljiva”, “Ipak kao plavuša je ljepša”, “Najbolja i najljepša bila i ostala, jedna jedina nezamjenjiva”, “Duša naše duše”, “Uvijek najbolja”, “U svemu si bila i ostala prva”, “Diva zauvijek”, “Isti ste Breno, nevjerojatno. Kao vino, što ste stariji sve ste ljepši. Godine prolaze ali vaša energija ostaje ista kao i prvog dana”, napisali su joj obožavatelji koji su ostali u čudu kako njihova omiljena pjevačica dobro izgleda.

Autor: D. K.

ZAPANJUJUĆA TRANSFORMACIJA STARLETE Pogledajte kako je izgledala prije plastičnih operacija

Seve već dugo nije objavila ovako seksi fotku: Zbog badića neobičnog kroja lajkovi se samo nižu