in

Lepa Brena pričala o novoj snajki: Sandri se možda ovo i neće svidjeti…

Vrijeme koje je provela u svom domu zbog pandemije koronavirusa, legendarnoj Lepoj Breni donijelo je neki novi smisao života

Vrijeme koje je provela u svom domu zbog pandemije koronavirusa, legendarnoj Lepoj Breni donijelo je neki novi smisao života.

Povukla je ručnu kočnicu i svoju četiri decenije dugu karijeru privremeno stavila u drugi plan, a prioritet dala malim stvarima koje mnogo znače. Život joj je dokazao da izazovi mogu ponekad da dođu i sami, i to baš onda kada im se najmanje nadamo. Jedan od njih jeste i činjenica što je veza njenog mlađeg sina Viktora postala veoma ozbiljna, o čemu pjevačica prvi put govori za Kurir Stars.

Viktorova veza je postala ozbiljna i priča se da je doveo djevojku kod vas kući?

– I Viktor, baš kao i Stefan, mogu da osjete zajednički život, i to kada jedno o drugome brinu 365 dana u godini. Ni Filip nije žurio sa ženidbom, pa ne treba ni njih dvojica. Postoji mnogo stvari koje treba da obave i nauče prije ženidbe, jer odluka o osnivanju porodice i potomstvu veoma je ozbiljna. Morate biti posvećeni djetetu i ono mora kvalitetno da se vaspitava. Ako jurite samo karijeru, jednog dana shvatite da imate sve bogatstvo, možda i moć, ali promašaje u privatnom životu. Najlakše je napraviti dijete, ali to je živo biće, prema kojem treba imati odgovornost i posvećenost. I Boba i ja ih savjetujemo i vidjećemo da li će nas poslušati.

Kako vam se dopada djevojka mlađeg sina?

– Sandra je divna djevojka i veoma mi je drago kada vidim da se moji sinovi slažu sa izabranicama. Uvijek sam ih učila da djevojke treba da vole i poštuju, a vidim da je taj dio našeg vaspitanja urodio plodom. Potrebno je da se ljudi nađu i pronađu, a Viktor i Sandra uživaju u vezi. Uz to, otkrila sam da Sandra fantastično šminka. Tokom izolacije našminkala je i mene i nekoliko mojih prijateljica. Oduševljene smo i željela sam da joj pružim podršku jer na mlađima svijet ostaje.

PROČITAJTE  Koja se priča krije iza poljupca Lepe Brene i Dragana Bjelogrlića?

Umijete li inače sami da se našminkate ili uradite manikir i pedikir?

– Njegovanje se uči u kući. Mi smo odrasli u socijalističkoj državi, u kojoj su postojali samo frizerski saloni. Pedikir se radio samo onaj medicinski. Naučila sam i da se šminkam, da njegujem kožu, pa i da sređujem nokte. Ipak, jedva sam dočekala da se otvore saloni, pa da mi sve to odrade profesionalci. Istina je, malo sam se odmorila i od feniranja i od šminkanja. Sjećam se kad je moja mama išla kod frizera, to joj je bilo vrijeme za odmor i relaksaciju, a meni je to obaveza. Ipak, i s tom obavezom volim svoj posao.

Šta ste prvo uradili kad je ukinuto vanredno stanje?

– Obavila sam neke rutinske stvari koje moram lično da uradim, ali sam i provjerila svoje zdravstveno stanje. Kada ste zdravi, to je velika prednost. Jeste li i dalje zabrinuti za opšte zdravlje jer nije proglašen kraj pandemije? – Ona je zabrinula cijeli svijet, naročito ljekare, koji se brinu o drugima. Smatram da treba svi da budemo zabrinuti, ali isto tako, život mora da teče dalje. A život pripada onima koji su veoma vrijedni. Svi smo svjesni da tehnološki napredak, nuklearne probe i psihološki ratovi između zemalja, kao i politika, svakog normalnog čovjeka u ovoj situaciji treba da zabrinu. To je osjećaj koji vam ne da da budete pretjerano opušteni, već potencijalno sretni, da se osjećate zahvalnim što ste uopšte živi i funkcionišete. Čovjek se zapita šta znači ukidanje vanrednog stanja ako nam je svakodnevica prepuštena našoj savjesti i odgovornosti.

Radujete li se povratku na posao?

– Posle 40 godina karijere naučila sam da radim i da znam da je rad jedan psihofizički lijek za svakoga, pa i za mene. Blagoslovena sam jer se bavim profesijom koja mi je duhovni i fizički lijek. Negde sam pročitala da kada je bog birao umjetnost koju najviše voli, izabrao je pjevanje. Želim da vjerujem u to i znam da je pjesma razonoda, a druženje s publikom jedna tako dobra razmjena pozitivne energije koja nam je svima potrebna.

PROČITAJTE  Uloga u seriji “Bolji život” pisana samo za nju! Evo zbog čega je Lepa Brena odbila da glumi

Autor: Krtice.net

Ispovijest dječaka koji je imao Kavasaki sindrom: “Kao da mi je neko ubrizgavao vatru u vene”

NEVJEROVATNA PRIČA Dragana je pobijedila smrt i porodila se na rođendan