in

Ljekari se BORE ZA ŽIVOT trogodišnjaka koji je pao sa zgrade

Dječak je u teškom stanju primljen na intenzivnu njegu

Trogodišnji dječak  T.T. koji je u petak zajedno sa majkom A.E. (29) pao sa šestog sprata u Lazarevcu, nalazi se u Univerzitetskoj klinici u Tiršovoj i život mu je i dalje ugrožen. Mališan je prilikom pada zadobio stravične povrede ruku, nogu, tijela i glave, a preživio je samo zahvaljujući tome što u je majka, koja je poginula, svojim tijelom ublažila pad.

 

– Dječak je u teškom stanju primljen na intenzivnu njegu. Ima višestruke prelome ekstremiteta, teške povrede glave, abdomena i unutrašnjih organa, koje su inicijalno zbrinute u Urgentnom centru. Više puta je operisan i nastavljaju se liječenje i borba lekara za njegov život – naveli su u Tiršovoj.

 

T., suprug nesretne žene, ispričao je svojim rođacima da je tog jutra došao iz noćne smjene oko 7 sati te da je tada dijete spavalo.

 

– I ja sam legao. Probudila me je užasna buka, buka  na vratima. Zbunio sam se, ustao i tražio po stanu ženu i sina, ali njih nije bilo – ispričao je on.

Nesretan slučaj

Jedna od rodica ove porodice navodi da je N. T. van sebe, te da se moli i nada da će dijete da preživi.

 

– Svi se nadamo… Poslije tragedije mi je rekao da mu je srce iščupano iz grudi – kaže rodica koja dodaje da je nesretni čovjek, kao i svi ostali, ubijeđen da je njegova supruga, A. E, poginula nesretnim slučajem, pokušavajući da spasi sina.

 

– Rekao mi je da je, kada ga je to lupanje po vratima probudilo i kada je shvatio da u stanu nema žene i sina, ugledao policajce, koji su mu saopštili bolnu vijest – priča i dodaje. -Pretpostavljamo da je A. E. otišla da se tušira i da je u trenutku vidjela sina da se popeo na sto na terasi. Onda je onako ispod tuša naga istrčala za njim i popela se na sto da ga zgrabi. Pokušavajući njega da spasi, oboje su pali. Ona je bila toliko brižna i posvećena majka.

PROČITAJTE  JEZIVE SCENE: Pogledajte snimak urušavanja nadvožnjaka u Meksiku

 

Rodica kaže da ne veruje da je A. E. namjerno skočila.

 

– Poznajem je odmalena. Nije imala nijedan razlog da to uradi. Imala je skladan brak, N. T. joj je bio prvi dečko. Živeli su neko vrijeme u Novom Sadu i nekoliko godina nisu mogli da dobiju dijete, a kada su dobili dječaka, preselili su se u Lazarevac. Renovirali su stan, bili su sretni, uživali sa svojim sinčićem – priča potresena žena.

 

Ona se prisjetila posljednjeg susreta sa A. E. i njenim sinom.

 

– Vidjela sam ih dva dana prije tragedije. Dečak je imao naočale za sunce. Pitala sam ga gdje ide, odgovorio je da ide da kupi “krša”. Majka mi je objasnila da je to neki autić, koji će svakako za jedan dan u njegovim ručicama postati krš. Smijale smo se… – ispričala je kroz suze rodica.

Policija je uzela otiske s terase i druge neophodne dokaze, koji će pomoći da se utvrdi da li se dijete samo popelo na sto ili je A. E. skočila s njim u naručju.

 

Ne zna se kada će sahrana

Zasad nije poznato kada će A.E. biti sahranjena na lazeravačkom groblju.

 

– Sve zavisi od toga kada će obdukcija njenog tijela biti završena. Nakon toga bi trebalo da se preuzme tijelo i zakaže sahrana – rekao je jedan od rođaka ove porodice.

Autor: Z. K.

Sjevernokorejski diktator Kim Jong Un u komi, pojavila se nasljednica?

JK ponovo u Turskoj: Objavila nove vrele fotografije sa odmora