in

Ljiljana brutalno pretučena na ulici: Krv je šikljala na sve strane!

Ljiljana Veselinović (38) iz Jagodine tvrdi da ju je prošle nedelje na putu Ćuprija-Jagodina brutalno pretukao bajker D. K. (39), i to zbog nesporazuma koji su imali u saobraćaju!

Ljiljana Veselinović (38) iz Jagodine tvrdi da ju je prošle nedelje na putu Ćuprija-Jagodina brutalno pretukao bajker D. K. (39), i to zbog nesporazuma koji su imali u saobraćaju!

Pretučena žena kaže za Kurir da se napad dogodio 25. maja oko 17.30.

– Vozila sam ka Jagodini i na raskrsnici je trebalo da se uključim na glavni put. Pogledala sam lijevo i desno i uključila se.

Posle nekog vremena rođaka koja je bila sa mnom u kolima rekla mi je da nam se velikom brzinom približava motocikl. Pogledala sam u retrovizor i vidjela to vozilo – priča Ljiljana.

Kako kaže, ubrzo joj je s lijeve strane vozila prišao motociklista. – Psovao je i vikao: “Kako si me tako isjekla!” Rekao mi je da sam ludača i psovao mi je cijelu familiju.

Pokušala sam da mu objasnim da ga nisam vidjela i da nisam imala namjeru da ga isječem, ako sam ga uopšte i isjekla – kaže žena i dodaje da je D. K. potom stao motorom ispred njenog auta.

– Morala sam da stanem da ga ne bih udarila, ali je prije toga nekoliko puta kretao i stajao, kao da se namještao da ga oborim. Kada se konačno zaustavio, sišao je s motora, skinuo kacigu, došao do mojih vrata i otvorio ih. Vikao je i udario me dva ili tri puta u glavu.

Već posle prvog udarca krv mi je krenula iz nosa. Dugi udarac je bio kao da me je neko ciglom udario po glavi i posle nisam baš sigurna šta se dešavalo jer mi nije bilo dobro – prepričava Ljiljana i dodaje da je napad kratko trajao, te da nije imala vremena da odreaguje.

PROČITAJTE  Posljednje riječi ubice Marjana S. lede krv u žilama

– Krv je lila na sve strane. Moja rođaka je počela da vrišti. Rekla sam joj da zove policiju i Hitnu pomoć i da zapiše broj njegovih tablica – priča sagovornica.

Prema njenim riječima, bajker joj je izvadio ključeve iz kola i bacio ih u obližnju njivu, posle čega je otišao. – Polomio mi je i pomjerio nos. Ne znam koliko sam krvi izgubila, ali sve na meni je bilo natopljeno. Ne mogu da vjerujem šta je čovjek uradio.

Sve i da sam ga isjekla, ovo nije bio način da rešimo nesporazum. Zaista ga nisam videla. Postoji mogućnost da je bio u koloni, da je obilazio, jer se samo pojavio – priča povrijeđena žena. Policija je uhapsila bajkera D. K. i protiv njega je podnijeta krivična prijava za nanošenje teških povreda. Određen mu je i pritvor.

Autor: Krtice.net

Istinski užas prijeti Tijani Ajfon: Ovo je vjerovatno kraj popularne starlete

Ljudi se žale da ne mogu putovati s aerodroma u Tuzli. Objasnili su zbog čega