in

Ljuljačka je najpoželjniji dodatak na balkonu. Pronašli smo fora ideje za uređenje

Možete je uključiti u svoju postavu na balkonu u obliku kupolaste, duge ili pak klupa ljuljačke ,a svaka na svoj poseban način unosi dozu relaksacije u prostor za druženje na otvorenom.

Obzirom da je tokom izolacije naša potraga za idejama kako kreirati zen kutke u domu rasla eksponencijalno, nije iznenađenje kako je upravo ljuljačka postala veoma tražen proizvod koji će krasiti naše balkone, ovu, ali i naredne sezone. Ne samo da se odlično uklapa u razigrane eksterijere u kojima je potreban jedan poseban detalj, nego i donosi zabavan spoj funkcionalnosti i udobnosti.

Osim što za nju vežemo neke od najljepših uspomena djetinjstva, u ponudi dućana pronaći ćete razne modele koji će se lijepo uklopiti u boho, minimalistički ili industrijski eksterijer.

Možete je potražiti i uključiti u svoju postavu na balkonu u obliku kupolaste, duge ili pak klupa ljuljačke,a svaka na svoj poseban način unosi dozu relaksacije u prostor za druženje na otvorenom.

Da su se ljuljačke uspješno prilagodile raznim eksterijerima dokazuje i raznolikost njihovih dimenzija, obzirom da možete pronaći velike ljuljačke, ali i one koje će se uklopiti i u manji balkon.
Svakako pripazite da ju dobro učvrstite i obogatite ju mekanom dekom i omiljenim jastucima, za potpuni hygge doživljaj.

https://www.instagram.com/p/B_ZXgFInOXl/?utm_source=ig_embed

Ove popularne ljuljačke možete pronaći i u ponudi lokalnih trgovina namještaja i supermarketa poput Bingo trgovina, kao i u Jysk ponudi.
Dodatnu inspiraciju za njihovo uređenje i u vašem eksterijeru, otkrijte u nastavku.

Autor: A. P.

U UMJERENIM KOLIČINAMA: Zašto je dobro piti pivo uz obrok?

Ljetni solisticij i solarna eklipsa (21. juni 2020.) – Najsnažniji i najveći trenutak u godini iskoristite da zamislite želje