in

Luka (23) je otišao u Beograd da operiše cistu na zubu. Umro je posle dvije sedmice

Mladić Luka Radović (23) iz Negotina, kojeg će pravoslavni svet pamtiti po njegovom nestvarnom glasu kojim je ispunjavao brojne crkve širom Srbije, preminuo je u ponedeljak od posledica izliva krvi na mozgu

Mladić Luka Radović (23) iz Negotina, kojeg će pravoslavni svet pamtiti po njegovom nestvarnom glasu kojim je ispunjavao brojne crkve širom Srbije, preminuo je u ponedeljak od posledica izliva krvi na mozgu.

Kako je saopšteno iz Crkve Svete Petke u Jagodini, i vernici u ovom gradu imali su taj blagoslov da Luka vodi pevnicu na Liturgijama.

– Zbog njegovog pojanja su na Liturgije dolazili ljudi iz svih jagodinskih crkava. Međutim, volja Božija je za njega imala drugi plan, kao što se i kaže u Svetom Pismu Starog Zaveta “Moji putevi nisu vaši putevi”, govori Gospod. Luka je pre 15 dana otišao na operaciju ciste, koju je imao na zubu. Operacija je završena, a on trebalo da izađe prošlog ponedeljka iz KBC u Beogradu. Toga dana je doživeo izliv krvi na mozak, imao je urođenu aneurizmu na mozgu – navodi se u saopštenju crkve.

Autor: Krtice.net

Porodilište ovo ne pamti: Pet trudnica noćas rodilo blizance

Elon Musk promijenio ime djetetu. Mali se više ne zove X Æ A-12, sad je još gore