in

Luka je usvojio djevojčicu koju je 20 porodica odbacilo

Samohrani otac iz Italije je protekle tri godine na društvenim mrežama dokumentovao priču o roditeljstvu koja će ljudima otopiti srca i izmamiti osmjeh na lice

Samohrani otac iz Italije je protekle tri godine na društvenim mrežama dokumentovao priču o roditeljstvu koja će ljudima otopiti srca i izmamiti osmjeh na lice.

Luka Trapaneze (42) usvojio je djevojčicu Albu 2017. godine kada je imala nepune dvije nedelje nakon što je kao homoseksualac i samac imao teškoće prilikom usvajanja.

Zbog toga nije oklevao kada su ga pozvali i rekli mu da Alba može da bude njegova kćerka. Djevojčicu je prethodno odbacilo 20 porodica, uključujući i njenu, zbog njenog stanja.

Alba je rođena sa Daunovim sindromom, ali je to Luki nije smetalo da je primi u svoj dom i pruži joj roditeljsku ljubav. Zajedno s bivšim dečkom, u Napulju je osnovao humanitarnu organizaciju za hendikepirane osobe. Organizovao im je kurseve kuvanja i odlaske na pozorišne predstave. Zbog tog iskustva bio je siguran da će moći da brine o djetetu s posebnim potrebama.

Već tri godine Luka i Alba se ne razdvajaju, a njihove svakodnevne dogodovštine prati više od 250.000 ljudi.

– Ona bi se po čitav dan igrala, jela i plesala. Voli da bude među ljudima, zbog toga često idemo u park ili muzej – kaže Luka.

Autor: Krtice.net

Ceca postala baka: Rođen Željko Ražnatović

NEVJEROVATAN VIDEO: Teslin autopilot nije detektovao prevrnuti kamion na cesti i zabio se u njega brzinom većom od 100 kilometara na sat