in

Luksuzni život: Ovi psi nose dizajnersku odjeću, piju flaširanu vodu i večeraju steak

Leone Galler iz Kenta svoje pse tretira kao da su kraljevi. Trogodišnji Romeo i četverogodišnji Reggie uživaju u luksuzu o kakvom većina ljudi može samo sanjati. Posjeduju ormar u kojem je odjeća vrijedna oko 22 hiljada eura, svakoga dana večeraju steak, a piju isključivo flaširanu mineralnu vodu jer običnu iz pipe smatraju odvratnom.

53-godišnja Leone kaže da na njihovu hranu u prosjeku troši 90 eura mjesečno, 50 eura izdvaja po jednom posjetu salonu za uljepšavanje pasa, dok je preko 330 eura mjesečno stoje džemperi od kašmira i svilene mašne sa Swarovski kristalima za psiće.

“Oni vole odijevati luksuzne tkanine. Počela sam to raditi jer su mali pa im je bilo hladno, a sad vidim da se Romeo osmjehuje kad nosi skupi komad odjeće”, izjavila je ponosna vlasnica psića za britanski Metro.

Tvrdi da su psi sami odbijali vodu iz pipe koju im je stavljala u posudicu. Jednog dana ponudila im je mineralnu vodu iz boce i oduševljeno su je popili.

 

View this post on Instagram

 

U still have to look good in this lockdown today we are wearing rock dog ltd. #rockdog#chihuahuasofinstagram💚 #youreverydayrunway #cuteeyes#billionaireswinners #billionairemag

A post shared by Romeo And Reggie (@romeo_reggie_adventures) on

“Uvijek ću napraviti ono što je najbolje za moje pse. Imam novca i ne vidim zašto ne bih. Na sebe ne trošim koliko na pse”, dodaje.

Četverogodišnji Reggie se trebao oženiti, ali je vjenčanje otkazano zbog pandemije. Na Instagramu se “upoznao” s Delijom, modelom za pseću odjeću, koja živi u Palm Beachu u SAD-u. Plan je bio vjenčati ih u septembru u hotelu na Floridi, ali to je sada na čekanju.

 

View this post on Instagram

 

We made it a little easier for our mum to take a photo but I still turned to the side. OOTD jackets from @sparkpawsofficial

A post shared by Romeo And Reggie (@romeo_reggie_adventures) on

Autor: D. K.

Supruga slavnog nogometaša: Napravio je dijete mojoj prijateljici par dana nakon što sam izgubila bebu

Kardashianka se pohvalila novom vještinom, obično drugima plaća da to rade za nju