in

Luna Đogani: Kćerku ne dojim, a dadilju sam izabrala u porodilištu!

Na pitanje o daljem proširenju porodice, Luna i Marko su priznali da se ne slažu oko broja.

Dvije nedjelje nakon što su dobili kćerku Miu, Luna Đogani i Marko Miljković gostovali su u emisiji “Ami dži šou”. Novopečeni roditelji otkrili su kako prolaze prvi dani sa bebom, da li su umorni, a dotakli su se i nekih škakljivih tema o bivšim partnerima.

Neposredno pred ulazak u studio Luna i Marko su u razgovoru za medije otkrili kako se osjećaju.

– Nemam vremena da jedem. To je valjda taj adrenalin. Beba mi je non-stop tu. Zaboravim da jedem – počela je Luna i otkrila da ne doji kćerku.

– Beba jede dobro, za troje. Ali je ne dojim. Tu je dohrana – priznala je ona, ne želeći da komentariše razloge za to.

S obzirom da beba ima tek dvije nedjelje, mnogi su se pitali ko čuva Miju dok su njih dvoje u emisiji i da li mami teško pada što se razdvojila od nje.

– Trenutno je čuva žena zadužena za to, izabrala sam je u porodilištu. Bilo mi je teško da se odvojim od kćerke, jako sam vezana za nju. Gledam je stalno, već mi nedostaje – rekla je ona.

Na pitanje o daljem proširenju porodice, Luna i Marko su priznali da se ne slažu oko broja.

– Ako Marka pitaš, on bi šestoro. Dok ne dobije sina. Ja se pitam, ja sam glavna mašina za proizvodnju. Najviše još dvoje bih voljela da imam – priznala je ona, a Miljković se nadovezao.

– Nije to cilj, da dobijem sina. Cilj je da radimo na natalitetu.

Dotakli su se i teme o bračnim dužnostima, a iako je Miljković pokušao da skrene s teme, Đoganijeva je bila konkretna.

PROČITAJTE  PRVI PUT GOVORILA O TRUDNOĆI: Luna Đogani prikovana za krevet zbog trudnoće

– To kod nas nikada nije problem, ali sve to ide vremenom. Ja sam žena koja je tek donijela dijete na svijet. Mi smo tim – rekla je Luna i otkrila da je ona zadužena za brigu o bebi.

– Marko spava kao međed. Imamo dogovor, on radi, ustaje rano, ja ne radim, na porodiljskom sam i zadužena sam noću. On je tu ujutru, oko pet, šest, kad krene da vrišti. Ja malo odspavam. Mijenjamo pelene oboje. Nije od muškaraca koji se plaše, bježe od toga, ne žele da učestvuju u tome. Od prvog dana ju je čuvao, pazio, mazio. Nekada imam problem da mu je uzmem iz ruku – otkrila je Luna.

Autor: K. B.

Šta je to rekao Zoran Kesić o sastanku Benjamine Karić i Draška Stanivukovića

Ako osjetite ove simptome — Pravac doktoru! U pitanju je delta soj!