in

Madonna pokazala guzu nakon glasina da je stavila implantate

Kraljica popa, Madonna (61), nedavno je izjavila kako su testiranja pokazala da je pozitivna na antitijela korona virusa, što znači da je bila izložena virusu, ali ne i da je imuna na infekciju ubuduće. Ipak, to je nije spriječilo svega nekoliko dana nakon tulumari na rođendanskom partyju svog prijatelja Stevena Kleina (55) i da grli okupljene. Na zabavi niko nije nosio zaštitne maske ili rukavice, a i dezinficijens su zaboravili ponijeti.

Sada je pjevačica ponovno šokirala svoje pratitelje. S njima je podijelila informaciju kako mora na terapiju zbog nepodnošljivih bolova nakon što je bila na operaciji koljena. Ispričala je da je dugo čekala na termin i usput objavila dvije fotografije u provokativnom izdanju.

– Konačno ću krenuti na terapiju. Skakala bih gore-dolje od sreće da mogu nakon osam mjeseci bolova. Poželite mi sreću – napisala je. U prvi plan stavila je svoju stražnjicu, što je poprilično čudno zato što su je prošle godine mnogi napadali da je bila na ugradnji implantata.

Na njenim nastupima vidjelo se da joj je stražnjica promijenila oblik pa su neki bili zgroženi jer je stavila ‘umjetnu guzicu’. Sada se na fotografiji vidi kako je stražnjica veća, ali neobična oblika, što je odmah pokrenulo lavinu komentara.

– Ovo su najgori implantati za guzu koje sam ikada vidio – pisali su jedni, a drugi su se nadovezali:

– Stavili su ti toga previše.

Ipak, pjevačica nikad nije potvrdila te glasine o ‘osvježavanu’ svoje guze, jer se na zle komentare, kako je u nekoliko navrata istaknula, uopće ne obazire.

PROČITAJTE  Oglasila se Jelena Karleuša povodom novih dešavanja: CECA JE MOJ FAN!

Autor: D. K.

Blagoslov s neba, ali doslovno: Teksaški ‘Top Gun velečasni’

Glumac koji je glumio detektiva Monka prebolio je korona virus