in

Majka Dražena Petrovića otkrila da ju je prije pogibije sina jedan čovjek upozorio na tragediju

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena u Jugoslaviji Dražen Petrović poginuo je u saobraćajnoj nesreći 7. juna 1993. godine, a njegova majka Biserka čuva uspomenu na neprežaljenog sina

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena u Jugoslaviji Dražen Petrović poginuo je u saobraćajnoj nesreći 7. juna 1993. godine, a njegova majka Biserka čuva uspomenu na neprežaljenog sina.
Biserka je doživjela najveću tragediju koja može da zadesi jednog roditelja – ostala je bez djeteta.

Gospođa Petrović je utjehu poslije pogibije sina pronašla u čuvanju uspomene na njega, jednog od najboljih evropskih i svjetskih košarkaša. Priznaje da često plače, ali ne želi da iko vidi njene suze. Momenat kada su joj javili da njenog mezimca više nema i dalje je bolan.

– Bilo je oko ponoći kada je zazvonio telefon. Javila sam se i glas sa druge strane je pitao da li je to stan Dražena Petrovića. Kada sam rekla da jeste, rekli su mi “Vaš sin je poginuo”. Pokušala sam da skočim sa terase kada sam to čula i bez preterivanja suprug me je u posljednjem trenutku ščepao i spasao život. Moj drugi sin je sa još nekoliko prijatelja nadajući se da vijest nije tačna, pokušavao da provjeri šta se dogodilo. Nažalost, potvrdili su da je istina i da je Dražen poginuo – prisjetila se Biserka Petrović.

Ostaje velika žal zbog toga što Dražen nije imao djece, kako bi barem tako, kroz potomstvo živjela uspomena na njega. Dosta zanimljiv segment odnosio se na priču o tome kako je Draženova majka upoznala osobu koja je predvidjela smrt njenog sina.

– Dok je još Dražen bio živ, u Zagrebu sam u nekom društvu upoznala čovjeka koji me je pitao “Šta će ove dvije žene uz Dražena”. Govorio je o njegovim saputnicama u vrijeme tragedije – sjeća se Biserka.

PROČITAJTE  Ronilac na dnu jezera našao stari sef: Ono što je u njemu našao dugo će pamtiti

Ceca objavila rezultate testova na koronavirus

Ljudi ne veruju svojim očima da je ovo legendarni Chandler: Za nepovjerovati je kako glumac danas izgleda