in

MAJKA SEKE ALEKSIĆ IZGLEDA KAO AVION Pjevačica objavila njenu sliku, njena ljepota je nerealna!

Folk zvijezda Seka Aleksić rijetko pokazuje članove porodice u javnosti, te mnogi ne znaju kako izgleda njena majka Ibrima.

Folk zvijezda Seka Aleksić rijetko pokazuje članove porodice u javnosti, te mnogi ne znaju kako izgleda njena majka Ibrima.

Seka važi za jednu od najljepših žena na domaćoj javnoj sceni, a ljepotu je, kako mnogi kažu, naslijedila od majke Ibrime. Seka je veoma vezana za svoju majku, koja joj često dolazi u posjetu. Posljednjih godina Ibrima se najviše raduje trenucima koje provodi sa unukom Jakovom.

O tome govori i fotografija koju je pjevačica objavila malo po rođenju sina, a na kojoj njena mama drži unuka u rukama.

Seka je poznata po tome da je humana i voli da pomaže ljudima, a tome ju je upravo majka naučila, te nerijetko zajedno učestvuju u humanitarnim akcijama.

Seka je često isticala u javnosti da je teško živjela u djetinjstvu, jer je odrastala u siromaštvu, ali da se njena majka borila da joj što više obezbijedi, te se sada trudi da njenoj majci ništa ne fali u životu.

– Vrlo mlada sam počela da nastupam kako bih pomogla majci da se izvučemo iz teškog života u koji smo zapali zbog rata. Ona i brat su išli na svaki moj nastup, a imala sam sreću da sam uvek imala muzičare koji su o meni brinuli kao o najrođenijoj. Bilo je tada, kao i danas, pijanih gostiju i nasrtljivih, ali moji najbliži su bili uz mene i čuvali me – ispričala je Seka u jednom intervjuu i otkrila da je na nagovor majke zavšila frizersku školu.

Autor: Krtice.net

”Loša djeca dolaze od lošeg roditeljstva”: Ovo su znakovi loših roditelja! Jeste li vi jedan od njih?

Zatvorili škole tri sedmice nakon otvaranja: Stotine učenika i nastavnika zaraženo koronom