in

MARIJA ŠERIFOVIĆ: Ako sam javna ličnost, to ne znači da sam javni WC!

Marija Šerifović, koja je ponovo nastupala na Evrovizijskoj sceni, prokomentarisala je uživo uključenje koje je imala sa Novakom Đokovićem u njen lajv na Instagramu

Marija Šerifović, koja je ponovo nastupala na Evrovizijskoj sceni, prokomentarisala je uživo uključenje koje je imala sa Novakom Đokovićem u njen lajv na Instagramu.

– U nekom trenutku sam sasvim slučajno sam vidjela da Nole gleda i vidim da je on poslao zahtjev. Što da ne, ipak se radi o reketu broj jedan- rekla je Marija, a onda prokomentarisala svoju knjigu “Ispovjest” koju je izdala prije nekoliko godina.

– To je projekat koji je bio takav da sve ono što ljudi pročitaju saznaju o meni – kazala je pjevačica.

Marija se o toku razgovora osvrnula na takmičenje “Zvezde Granda”, ali i na današnju muzičku scenu.

– Nekada je prelijepo, nekada je preteško. Nekada su mi rekacije potpuno neprimjerene, jedna potpuna smjena emocija. Uglavnom je lijepo i čini me srećno kada svoje znanje pokušam da prenesem. Današnja muzička scena izgleda jezivo. U svakom poslu mora da postoji neki osnovni temelj znanja i posla kojim se bavite- istakla je Šerifovićeva i za kraj prokomentarisala kakav odnos ima sa medijima.

– Nije zabavno kada sam na meti medija. Ako sam javna ličnost, to ne znači da sam javni WC. Generalno sa medijima imam dobru i kvalitetnu saradnju. Dokle će ih zanimati moja intima, tako ću ja gledati da svoj privatni život zadržim za sebe- rekla je u Jutarnjem programu Prve, piše Kurir.rs.

Autor: Mirza D.

Objavili su u koje države se može ići na more i kakva nas pravila tamo čekaju. Jedno je sigurno, više ništa neće biti isto

MISTERIJA IZ HRVATSKE TRESE EVROPU: Gdje je nestao 41 putnik sa korona leta?