in

Marijina video razglednica Beograda uz “Molitvu” rasplakala Evropu

Pobjednica Evrovizije 2007. godine, Marija Šerifović, sinoć je cijelom svijetu predstavila novi spot za čuvenu “Molitvu” i Beograd pokazala u potpuno drugačijem svjetlu

Pobjednica Evrovizije 2007. godine, Marija Šerifović, sinoć je cijelom svijetu predstavila novi spot za čuvenu “Molitvu” i Beograd pokazala u potpuno drugačijem svjetlu.

Spot je premijerno emitovan za vrijeme Eurosonga, koji je ove godine prvi put otkazan, ali u čast festivala uživo emisija emitovana je na nešto drugačiji način. Slike Beograda otišle su u istoriju, a “Molitva” će zasigurno obilježiti još jedan period.

Pobjednika sinoć nije bilo, ali sve zemlje su iz ove situacije izašle kao pobjednici.

Pobjednik je sinoć bila i naša Marija Šerifović, koja je Srbiju i Beograd na vrlo emotivan način predstavila cijelom svijetu. I nema ko se nije naježio, nema kome nisu zasuzile oči dok su išli kadrovi praznih beogradskih ulica za vrijeme policijskog časa, velikih medicinskih radnika u skafanderima i pod zaštitnom opremom, uplašenih ljudi i djece sa maskama…

Marija je još jednom pokazala koliko je veliki umjetnik, koliko je velikog srca, čak i u ovo doba pandemije korona virusa, koja je hendikepirala cijeli svijet.

Utisci i reakcije na novu verziju “Molitve” jedinstvene su kao i sam spot. Reagovale su Marijine brojne kolege, kako iz zemlje, tako i iz regiona, a sudeći prema komentarima i njih i fanova – nema koga ova tri i po minuta nisu rasplakala.

Među oduševljenima su: Jelena Karleuša, Ana Bekuta, Tijana Dapčević, Nina Badrić, Jelena Bačić Alimpić i mnogi drugi…

Autor: Krtice.net

Novi Instagram trend: Aromatizirana voda za savršeno osvježenje

Zaplesao se sa drugom ženom, nije vidio da mu je supruga blizu…