in

Mart će biti najgori mjesec za ova tri znaka, provjerite i zašto

Mart je mjesec na strani Riba. Tokom njihove sezone uobičajeno je osjećati emocije puno intenzivnije. Napetosti će biti visoke i u sezoni Ovna, odnosno u drugoj polovini marta

Tokom sezone Riba i u prvom dijelu sezone Ovna, najgore će biti Biku, Lavu i Strijelcu. Ako ste među tim znakovima, čeka vas razdoblje osobne transformacije, sagledavanja u dubinu i potrebnih promjena, iako to neće biti lagano iskusiti ni napraviti.

 

 

Tokom sezone Ovna, koja započinje 20. marta, sunce će se kretati svjetlucavim i tajanstvenim vodama što može aktivirati neke intenzivne i teške emocije. Međutim, umjesto da pokušavate bježati od svojih emocija, mogli biste ih i prihvatiti. Napokon, ovo može biti i nevjerovatno iscjeliteljsko iskustvo ako ovu energiju ulijete u terapiju. Nema ništa loše u tome da osjetite cijeli spektar svojih osjećaja, navodi 24 sata.hr.

 

Ako se osjećate loše tokom sezone Riba, to nije čudno. Tokom tog vremena možda ćete postati svjesni svih stvari u svom životu koje ste spremni promijeniti i svih navika koje želite napustiti. Međutim, osloboditi se ciklusa s kojim ste se dugo bavili nije nimalo lak podvig. Ovog ćete se mjeseca možda probiti kroz strahove i nevjerice zbog kojih vam je teže napredovati. Ali, sve je to dio procesa.

 

Sezona Riba možda će vam pokrenuti neke osjetljive teme. Vrijeme je da se fokusirate na dijelove svog života koje niko drugi ne vidi. Možda će biti zamjerki unutar porodice što će vas zapravo potaknuti na razgovor koji dugo odgađate. Može doći do neugodnosti u vašoj porodici, što će vas prisiliti da napokon uredite svoje odnose, piše Hayat.

Autor: Z. K.

Gotičarka se preobrazila u “Instagram modela”, reakcija njenog dečka je hit

Da li ste mistik, egocentrik ili usamljenik? Test o mačkama otkriva dominantne crte vašeg karaktera