in

MASAKRIRAO ŽENU JER JE IZAŠLA IZ KUĆE SAMA Detalji jezivog zločina u Kragujevcu, otkriven i motiv pokolja

Jordan Aksentijević iskasapio je suprugu Dragicu (56), koju je godinama zlostavljao, a potom izvršio samoubistvo u porodičnoj kući u naselju Kozujevo

Jordan Aksentijević iskasapio je suprugu Dragicu (56), koju je godinama zlostavljao, a potom izvršio samoubistvo u porodičnoj kući u naselju Kozujevo

Jordan Aksentijević (63) i njegova supruga Dragica (56) pronađeni su mrtvi u porodičnoj kući u naselju Kozujevo u Kragujevcu. Sumnja se da je Jordan Dragicu u subotu ubio sa tri uboda nožem u grudi. Jordan je nakon zločina sebi prerezao grkljan.

Kako saznaju mediji, prizor u kući bio je stravičan.

– Oboje su ležali u lokvi krvi. Dragica je imala brojne rane po grudima, dok je Jordan nožem sam sebi presudio. Tijela roditelja pronašao je njihov sin. Pretpostavlja se da je nakon još jedne od svađa i maltretiranja supruge Jordan nasrnuo nožem na nju.

Možda je okidač za zločin bilo to što je kobnog jutra Dragica sama izašla napolje, jer je on uvijek bio sa njom i poznato je koliko je bio ljubomoran – priča naš sagovornik blizak ovoj porodici.

Inače, nesretna žena je u nekoliko navrata prijavljivala Jordana za nasilje u porodici i policija ga je hapsila.

– Često je tukao i maltretirao i nju i dvojicu sinova. Jedan sin se odselio u Erdeč. Jordan je imao probleme i sa nekoliko komšija, sa kojima se godinama sudio, i izgubio je nekoliko sporova – pričaju njihovi poznanici.

Naši sagovornici potvrdili su informaciju da je Dragica juče viđena sama kako ide kod rođaka, iako se u ulici rijetko kada kretala bez Jordana.

– Šta je bio okidač za tragediju, niko ne zna. Jordan nije pio, ali je bio prijeke naravi. Bio je bolesno ljubomoran, nije je puštao samu da ide od kuće. Prije nekoliko dana sa snahom Jordan se svađao nasred ulice. Ona se i odselila posle tog događaja – pričaju poznanici.

PROČITAJTE  Pasoši Srbije, BiH i Hrvatske "moćniji" od američkog?!

– Dragicu je tukao nemilosrdno. Posljednjih mjesec dana gotovo svakodnevno. Policija ga je hapsila, ali je puštan na slobodu jer je ona povlačila izjave – kažu naši sagovornici. Inače, pokojni supružnici su nekada radili u „Zastavi“.

Autor: Krtice.net

Šta je prethodilo krvavom ubistvu? Usmrtio sestru nožem, a ono što je komšijama rekao prije pokolja ledi krv u žilama

Navodno samo 1% ljudi može riješiti ovu mozgalicu: Kako s tri kugle dobiti 30?