in

Milijardera je prekid s muzičkom divom toliko slomio da više ne nalikuje na sebe

Australski milijarder James Packer izašao je iz karantina i snimljen je na svojoj luksuznoj jahti u Meksiku, gdje mu je društvo pravilo nekoliko prijatelja i to je njegovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon dužeg vremena.

Danas 51-godišnji James nikada nije bio veliki obožavatelj publiciteta i toga da se nalazi u središtu medijske pažnje, pa je zapravo njegova veza s pjevačkom divom Mariah Carey sve poprilično iznenadila. Veza je rezultirala čak i zarukama koje međutim nisu potrajale i raskinuli su ih 2016. godine.

O njihovom odnosu milijarder je iskreno progovorio u biografiji “The Price Of Fortune: The Untold Story Of Being James Packer”. U knjizi tako tvrdi da je u periodu njihovog prekida postao toksičan, a negirao je i da su nakon raskida zaruka postigli dogovor o novčanoj naknadi koju joj je isplatio. Objavio je i da je pjevačica na početku bila zabavna ali da se mentalno nalazi na jako mračnom mjestu.

Opisao ju je bio kao ludu, međutim kasnije je i sam primljen u rehabilitacijski centar u martu 2018. godine zbog problema s mentalnim zdravljem s kojima se borio odkada su bili zajedno.

James je zaprosio Mariah s 35-karatnim dijamantnim prstenom, vrijednim 13,2 miliona dolara, kojeg je diva navodno prodala nakon što su prekinuli. Točnije, prema pisanju New York Posta, njoj blizak izvor je potvrdio da je prsten prodao jedan od njezinih menadžera i to draguljaru iz Los Angelesa za 2,78 miliona dolara.

“Mariah je u posljednje vrijeme bila vrlo jasna i glasna o svojoj odluci da nastavi dalje sa životom, okružena pozitivnošću. Zato je morala ostaviti svu emocionalnu i materijalnu prtljagu iza sebe, uključujući i stari zaručnički prsten koji je dobila od bivšeg”, izjavio je njezin glasnogovornik za Page Six.

PROČITAJTE  Sanja Marinković progovorila o aferi sa Duškom Tošićem, pa mu se javno izvinila

O spornoj prodaji navodno je potpisan i ugovor o povjerljivosti što znači da svi detalji nikada neće biti poznati i potvrđeni.

Nakon raskida s Jamesom, Mariah se počela zbližavati sa svojim 35-godišnjim plesačem Bryanom Tanakom s kojim je uskoro započele i vezu.

James se pak borio s anksioznošći i depresijom, ali u javnosti se o tome nije puno pričalo ni pisalo.

“Sretan sam što sada živim mirnim životom”, izjavio je nedavno za Daily Mail Australia.

Autor: D. K.

Niko joj ne bi dao toliko godina: Ima tijelo 20-godišnjakinje

Crna Gora otvara granicu sa Srbijom