in

Miljana Kulić prestala piti lijekove, jezivo je kroz šta prolazi: Svaku noć sanjam bebe koje sam ubila…

Miljana Kulić kaže da će ostati u “Zadruzi” do kraja da bi zaradila novac za sina Željka, a da će potom da se ubije! Problematična Nišlijka smatra da će svakako otići u pakao jer je za godinu dan imala tri abortusa.

Rijaliti zvijezda je nedavno doživjela nervni slom, ošišala se na ćelavo, a sada je zaključila da nema više razloga da živi!

– Želim da pobjegnem iz “Zadruge”, ali neću, jer želim da zaradim novac za Željka. Hoću da ga obezbijedim, da ima sve što mu treba, a onda ću da se ubijem! Ne mogu više da živim ovako! Muka mi je od svega! Uništila sam porodicu, mama i tata su mi teško bolesni, nemam ljubav, nemam ništa – jadala se Miljana.

Ona je priznala da je jedan od razloga zbog kojih želi da umre i to što je imala tri kiretaže:

– To mi je najveća greška u životu! Trebalo je da rodim bebu još prvi put kad sam zatrudnila sa Zolom. Pa makar me on i ostavio i sama ga gajila, kao Željka. Zbog toga ću ići u pakao, a kad je već tako, što se ne bih i ubila? Znam da je samoubistvo grijeh, ali ionako zbog abortusa neću završiti u raju. Svaku noć sanjam bebe koje sam ubila, imam strašne noćne more, ne mogu to više da izdržim. Zato sam se i ošišala na ćelavo, pukla sam zbog svega.

Na pitanje cimera da li je svjesna da bi time dokrajčila roditelje, Mariju i Sinišu Kulića, odgovorila je:

– Već sam ih uništila. Tata mi ima rak grla, mami su radili biopsiju štitne žlijezde i limfnih čvorova… Bolje im je bez mene! Ostaviću im novac da brinu o Željku. Ako se ne ubijem, završiću na psihijatrijskoj ustanovi, a tamo sam već bila i ne sviđa mi se!

PROČITAJTE  Nicolas Cage oženio se peti put, supruga je od njega mlađa 30 godina

– Ispitivala me je kako se zatvorenici uz pomoć čaršafa vješaju! Tjerala me je da joj to objasnim, ali nisam htio! Neću budalu da nosim na duši. Pitala je i da li bi poginula ili samo polomila noge ako skoči sa pet metara visine, kao i šta bi se desilo da popije domestos! Kad je pritisnem i izvrijeđam jer tako priča, onda se vadi da samo želi malo da uplaši produkciju da bi joj dali sve što traži! Njoj ozbiljno nije dobro i mora pod hitno na liječenje – ispričao je žestoki momak, koji pazi na nju otkad Marija nije u rijalitiju.

Autor: K. B.

Ako imate ovih sedam simptoma, obavezno se testirajte na COVID!

Saša Popović javno isprozivao Anu Bekutu, a za sve je kriva Marija Šerifović