in

Milutinović iznio zastrašujuće teze: Šta je NATO uradio Srbiji?

– Imali smo u Anete Andrejević konobaricu koja je sagorjela od atomske bombe iz “Tri fenjera” – rekao je Milutinović u video klipu

Licitiranje sa brojem pogunulih koji, kako je rekao predsjednik niške Opštine Crveni Krst Miroslav Miki Milutinović (SNS), nikada neće saznati zašto su ubijeni, uz izjavu da je jedna žena “sagorela od atomske bombe”, bacili su sJenku na obilježavanje 21. godišnjice bombardovanja centra Niša 1999. godine. Izjave su postavljene na YouTube, a nešto izmijenjene i u pisanom obliku dostupne su i na Facebook strani Milutinovića.

Grad Niš, a posebno Opština Crveni Krst, bili su među najugroženijim teritorijama tokom bombardovanja 1999. godine.

Prema pisanju portala “Južne vesti,” u pomenutoj Opštini kasetne bombe padale su na fabrike, kasarne i aerodrom, ali i oko pijace gdje su ubile 16 ljudi. 21 godinu kasnije, aktuelni predsjednik Milutinović licitira između 16 i 200 mrtvih koji “nikada neće saznati zašto su ubijeni”

PROČITAJTE  Hrvatski mediji o Srbiji: Ako vas ne ubije korona, ubiće vas Vučić

– Najveća NATO alijansa, najveća svjetska sila, oružana svjetska sila je bacil akasetne bombe nad našom ovom teritorijom Opštine Crveni Krst i…preko 200 mrtvih je bilo da je samo taj kontejner koji se otvara sa kasetnim bombama pao na pijacu. Poginulo je 16 naših sugrađana koji nikada neće saznati zašto su ubijeni – priča MIlutinović.

Među 16 poginulih je i jedna trudnica, a kako kaže predsjednik Opštine i konobarica iz kafane “Tri fenjera” koja je poginula, tvrdi, od atomske bombe.

– Imali smo u Anete Andrejević konobaricu koja je sagorjela od atomske bombe iz “Tri fenjera” – rekao je Milutinović u video klipu.

Milutinović je niški političar sa višegodišnjim stažom. Dugo je bio u SPS-u, a od prije nekoliko godina je funkcioner SNS u opštini kojom upravlja. Pored toga je i profesor an Fakultetu poslovne ekonomije univerziteta EDUKONS i na Visokoj školi za menadžment u saobraćaju u Nišu.

Autor: Krtice.net

SAŠA POPOVIĆ DONIO ODLUKU O ĐORĐU DAVIDU: Uveo je i nova pravila u Zvezdama Granda!

JENNIFER LOPEZ BACILA INTERNET NA KOLJENA U gaćicama pokazala sve s čim raspolaže