in

Mislila je da joj bol stvara kamen u bubregu, šokirala se kada je saznala istinu

Lizzie Quah, 23-godišnja instruktorica plesa iz SAD-a, na TikToku je podijelila video u kojem je opisala svoje neobično iskustvo. Zbog snažnih bolova otišla je u bolnicu misleći da se radi o bubrežnom kamencu, ali su joj liječnici umjesto toga saopštili vijest kojoj se nije nadala.

Djevojka je saznala da je zapravo trudna i da joj je puknuo vodenjak te je za nekoliko sati rodila zdravu djevojčicu.

“Osjećaj je bio isti kao prije tri godine kada mi se na bubrezima stvorio kamenac. Bila je to najgora bol koju sam ikada osjetila, kao da me netko razdire iznutra. Ironično je što se to zapravo i dogodilo”, rekla je Lizzie za Buzzfeed.

Budući da ranijih mjeseci nije osjetila nikakve simptome trudnoće, nije imala pojma da nosi dijete.

@lizziequahI think I win this challenge ?? *also she is safe she climbs everything. ##crazypregancy ##fyp ##babiesoftiktok ##storytime ##putafingerdown ##wildstory♬ original sound – lizziequah

“Udebljala sam se, ali tek toliko da pomislim kako trebam malo više vježbati. Hranila sam se nezdravo i prestala ići u teretanu pa sam višak kilograma pripisala tome. Svaki mjesec sam imala menstruaciju, ali sada znam da se zapravo radilo o lažnoj menstruaciji odnosno o krvarenju posteljice”, rekla je.

Dodala je da joj je porod bio traumatično iskustvo i da su je liječnici gledali s predrasudama.

PROČITAJTE  Izbacio sam iz ishrane ovih 5 namirnica i smršao 15 kg za dva mjeseca

“Nisam znala hoću li roditi dječaka ili djevojčicu, zdravo ili bolesno dijete. Bila sam pod velikim stresom”, objasnila je.

Autor: D. K.

Na vidjelo izlaze prljavi detalji: Kate i Meghan posvađale su se na vjenčanju oko najlonki

Istraživanje: Klimatske promjene na dnu okeana sedam puta brže nego dosad