in

Mislili smo drugačije: Riješena najveća misterija o Tomu i Džeriju

Priča o mačku Tomu i mišu Džeriju koji žive u istoj kući i stalno se nadmudruju, redovno se završavala tako što je Tom ostajao bijesan, a Džeri je uspijevao da dođe do željenog cilja, uz puno jurnjave i duhovitih situacija.

Jednom prilikom je njihovo nadmudrivanje proglašeno “nasilnim”, ali prilagođene epizode nisu postigle uspjeh kao originalne.

Nedavno je kultni crtani proslavio 80. rođendan, a sada je rješena velika misterija i pitanje – da li su Tom i Džeri prijatelji ili neprijatelji?

Oni su najbolji prijatelji!

“Tom i Džeri su najbolji prijatelji, ali Tom mora da se pravi da mrzi Džerija kako bi ga zaštitio i kako ga njegov vlasnik ne bi zamjenio mačkom koji će stvarno željeti da ubije Džerija.” glasi objašnjenje.

“Cijeli život živim u laži”, “Izigrani smo”, “Neke epizode tek sada dobijaju smisao” glasili su samo neki od komentara na Twitteru u kojem je objavljen ‘Google’ odgovor o odnosu dva crtana junaka.

 

Autor: D. K.

Skinula se da bi je pustili u poštu, a ovo je uradila sa donjim vešom

Nisu joj vjerovali da je djevojka košarkaškoj legendi, a njegovi roditelji nisu bili na vjenčanju jer su se protivili tom braku