in

MISTERIOZAN NESTANAK ČETVORICE MUŠKARACA POVEZANIH SA BEOGRADSKIM PODZEMLJEM: Poslije OVOGA njima se gubi svaki trag!

Za dvojicom Beograđana, Novosađaninom i Podgoričaninom, koji su dovođeni u vezu s kriminalom, tragaju policija i porodice, a svima se trag izgubio poslije egzekucija „škaljaraca“ u Grčkoj

Lazar Vukićević (31), navodni navijač Crvene zvezde, koji je prošle godine preživio bombaški napad, nestao je prije tri dana u Beogradu i nije jedina osoba koja se dovodila u vezu s podzemljem, a kojoj se u poslednja tri mjeseca izgubio svaki trag.

Otac Ljubomira, Branislav Lainović koji je ubijen

Misteriozno su iščezla još trojica muškarca – Podgoričanin Savo L., Novosađanin Ljubomir Lainović i Beograđanin Goran Veličković Goksi.

– Porodica Sava L. prijavila je crnogorskoj policiji da je on nestao. Podgoričanin je u bezbjednosnim krugovima Crne Gore bio označen kao osoba bliska škaljarskom klanu. Međutim, navodno je promijenio stranu, pa je od saradnika škaljarskog klana postao njihov tiper. Postoje sumnje da je suparničkom klanu odao lokaciju na kojoj su se skrivale vođe „škaljaraca“, pa su u januaru u Atini likvidirani Igor Dedović i Stevan Stamatović, a u julu na Krfu i Alan Kožar i Damir Hadžić – pisali su crnogorski mediji, pozivajući se na dobro obavještene izvore.

Kako su naveli, postoje i neke indicije da je Savo L. poslije zločina na Krfu otet i ubijen u Španiji.

Goran Veličković Goksi

Negde u to vreme, početkom avgusta, počele su da kolaju priče da je i Ljubomir Lainović, sin ubijenog kriminalca Branislava Lainovića Dugog, doživeo sudbinu Sava L.

– Lainović mlađi se u javnosti posljednji put spominjao prošle godine, kada je pobjegao iz kućnog pritvora u kom je bio zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu navijača Rada Petra Arsića. U međuvremenu je na sudu oslobođen za to djelo i do avgusta se nije spominjao. Međutim, nakon egzekucije na Krfu, podzemljem je počelo da se šuška da je otet, mučen i likvidiran na tajnoj lokaciji, što još uvijek nije potkrepljeno dokazima – kaže izvor.

Kriminolog Dobrivoje Radovanović kaže da razlog za nestanak dvojice navijača može da bude različit.

– Kao najgore što je moglo da se desi jeste to da je riječ o likvidacijama. Moguće da su se zamjerili nekome ili prevarili one koji rade sa drogom, jer kod njih se takve stvari ne praštaju. S druge strane, postoji mogućnost da su pobnegli, ukoliko su saznali da im prijeti opasnost. Treće, može da bude i to da su kidnapovani – objašnjava Radovanović.

U Beogradu je prijavljen i nestanak Gorana Veličkovića Goksija, jednog od vođa navijača Partizana.

– Supruga je ispričala policiji da je on posljednji put viđen u Višegradskoj ulici 3. avgusta. Goksi je pet mjeseci prije toga izašao iz pritvora – kaže sagovornik i nastavlja:

– Porodica je uznemirena i strahuje da on nije više među živima.

Izvor kaže da se zasad ne može reći šta se dogodilo ni njemu, ali ni preostaloj trojici muškaraca:

– Ne može se tvrditi ni da su ovi slučajevi povezani. Zasad je sve misterija, a jedino što može da se kaže jeste da se četvorica muškaraca, koja su dovođena u vezu s podzemljem, vode kao nestala lica.

Kurir.rs

Ove znakove očekuje sjajan period: Sljedećih 5 godina će vam donijeti sreću

Šest vrsta hrane koje nikada ne biste smjeli podgrijavati u mikrovalnoj pećnici