in

Mlada prostitutka: Nekad imam 21 klijenta dnevno, dolaze mi u razmaku od dvije minute

Mlada Ellie (19) koja se pojavila u showu Adults Only britanske televizije Channel 5 otkrila je da u jednoj noći zaradi i do 1.700 eura te da klijente nekad dogovara s dvije minute razmaka između njih

Kako je rekla, dogodi se da u danu ima čak 21 klijenta.

 

Emisija Adult Only bavi se temom seksualne industrije te nastoji donijeti priče seksualnih radnica poput Ellie iz Nottinghama.

Ovim poslom počela se baviti 2017. godine, kad je imala tek 16 godina, a kaže da 15-minutne sastanke naplaćuje po 150 eura. Moglo bi se reći da njeni klijenti čekaju u redu, jer par minuta nakon jednog klijenta ima susret s drugim.

 

-Očito je da sam najsvježija s prvim klijentom u danu, našminkana sam i frizirana, no za svakog sljedećeg moram se malo srediti. Istuširam se na brzinu, presvučem… Ponekad imam doslovno između dvije i pet minuta da se sredim. Nekad imam i 30, sve ovisi o tome s kim sam se dogovorila – rekla je.

 

Osim što se nalazi s klijentima, ima i profil na OnlyFans koji joj donosi još 10.000 eura mjesečno jer ima 500 pretplatnika.

 

Ali nije sve tako idealno. Mora plaćati hotelske sobe jer živi s roditeljima. Kako se ne planira preseliti u svoj stan, mora tražiti hotele u kojima neće doživjeti neugodnosti kad djelatnici shvate čime se bavi, a to nije uvijek lako.

 

(index.hr)

Autor: Z. K.

Brena iznajmljuje vilu za 1.000 eura dnevno dok putuje po svijetu: Snašla se i boli je uho za sve!

HAKERI ŽELE DA UNIŠTE DINU: U nekoliko navrata napadali njegov Youtube kanal