in

Mladoliku mamu i njezinu kćerku stalno miješaju za sestre, vidite li vi koja je koja?

Lee Su-Jin, 51-godišnja stomatologinja iz Južne Koreje, prikupila je poprilično veliki broj pratitelja na Instagramu zbog svog mladolikog izgleda.

Njezine fotografije ponovo su postale viralne na azijskim društvenim mrežama, a zatim su ih počeli prenositi i svjetski mediji. Zbog mladolikog izgleda prozvali su je božicom vječne mladosti, prenosi Oddity Central.

Kad se pojavila u korejskom TV showu Same Bed, Different Dreams prije nekoliko godina, otkrila je kako je profile na društvenim mrežama napravila jer joj je nedostajalo interakcije s ljudima, s obzirom na to da je njezina kćerka prestala razgovarati s njom nakon srednje škole.

Uživala je zatim u pažnji koju je privukla zahvaljujući svom mladolikom izgledu pa je počela objavljivati još više. U jednom trenu kći ju je navodno optužila da je ovisna o selfiejima, no tad se njihov odnos popravio i često poziraju zajedno, a nerijetko ih ljudi zamijene za sestre

Lee su neki tako usporedili s vampirom, dok su drugi uvjereni da je bila na plastičnim operacijama. No vijetnamski sajt Zing News, koji je nedavno objavio članak o njoj, piše kako nikad nije bila na estetskoj operaciji.

Ključ njezinog mladolikog izgleda je, kaže, balansirani životni stil, optimizam te njega kože

 

View this post on Instagram

 

#라뮤끄 와 즐거운 수다타임~~? #유튜버 라뮤끄 구독자 137만명 ?

A post shared by 이수진 LEESUJIN? (@sjeuro) on

Autor: D. K.

Balašević je 1999. obrijao glavu i tetovirao se zbog najtužnijeg događaja u životu

Omiljena plavuša objavila fotku kakvu od nje nismo očekivali