in

Momak je prevario, a ona mu se osvetila na način da je plakao odmah čim je ugledao šta je uradila

Kineski mediji nedavno su se raspisali o slučaju mlade žene slomljenog srca koja se osvetila svom momku koji ju je varao slanjem tone luka na njegov kućni prag, kako bi mogao plakati koliko i ona zbog njegove izdaje.

Kineski mediji nedavno su se raspisali o slučaju mlade žene slomljenog srca koja se osvetila svom momku koji ju je varao slanjem tone luka na njegov kućni prag, kako bi mogao plakati koliko i ona zbog njegove izdaje.

Za većinu mladih kineskih parova 20. maj je poseban dan, ekvivalent zapadnom Valentinovu, ali za jednu ženu koja je nedavno uhvatila svog dečka kako je vara taj dan samo će pogoršati njezinu patnju.

Poznata samo kao gospođica Zhao iz Ziboa, u provinciji Shandong, mlada se žena prije nekoliko dana šokirala kad je u telefonu svog dečka pronašla SMS-ove koje je slao drugoj ženi i otkrila da ju je već prevario.

Kako se nije uspijevala nositi s tim, prekinula je vezu i tri dana nakon toga je plakala. U međuvremenu, njezin bivši se zabavljao, zbog čega je bila još više ljutita, prenosi Oddity Central.

Nakon što je čula da njezin bivši nije prolio ni suzu za njom te da zapravo uživa u životu bez nje, smislila je originalan plan kako mu se osvetiti. Naručila je tonu luka online i isporuku na njegov kućni prag uz poruku: “Zbog tebe sam plakala tri dana, sad je tvoj red.”

Prema kineskim medijima, dostavljač je sam morao ručno iskrcati desetke vreća luka na naznačenu adresu. “Ako on neće plakati, ja sigurno hoću”, rekao je. Kad se njezin bivši vratio kući nekoliko sati kasnije i pronašao vrećice naslagane ispred njegovih ulaznih vrata, miris luka već se proširio po cijeloj stambenoj zgradi, o čemu su na društvenim mrežama izvijestili i neki njegove komšije.

PROČITAJTE  Zadatak koji je namučio internet: Diplomirala sam matematiku, a ne znam rješenje

“Ne znam je li plakao ili ne, ali definitivno me je zadavio taj miris. Sad cijelo mjesto miriše na luk”, navodno je rekao jedan stanovnik. Iako priča zvuči kao izmišljena, čitava akcija snimljena je, a video je postao viralan na kineskoj platformi Miaopai, a zatim se proširio i drugim društvenim mrežama.

Autor: Krtica.net

NA LJETOVANJE BEZ TESTA MOŽETE U OVIH 5 ZEMALJA: Ali, ako se tamo zarazite, biće problema

OTKRIVEN NOVI NEPRIJATAN SIMPTOM KORONE Veoma je čudno, posebno ako se dešava noću