in

Momak satima maltretirao djevojku, isjekao nožem, a onda je i ošišao

Osoba inicijala M.Š (27) uhapšena je juče u Šidu zbog sumnje da je istog dana satima zlostavljao svoju djevojku D.P (19), isjekao kuhinjskim nožem, a onda je istim i ošišao

Osoba inicijala M.Š (27) uhapšena je juče u Šidu zbog sumnje da je istog dana satima zlostavljao svoju djevojku D.P (19), isjekao kuhinjskim nožem, a onda je istim i ošišao.

Nakon svega, javio se otac djevojke koji je napisao da je momak prvo namamio D.P u kuću i zaključao vrata.

– Nakon toga se preko tri sata neviđeno iživljavao nad njom, šamarao je takvom silinom da je padala posle svakog udarca. Oborio ju je na pod i i udarao je svuda po tijelu i rukama i nogama. Pošto mu to nije bilo dovoljno, uzeo je veliki kuhinjski nož, prijetio da će je izbosti do smrti, da bi joj na kraju brutalno, prvo tim nožem a potom makazama posjekao kosu skroz do tjemena sa namjerom totalnog ponižavanja kao osobe, što mu posebno i zamjeram, napisao je otac djevojke D.P na društvenim mrežama, prenose srbijanski mediji.

On ističe da to nije prvi put da se dešava.

– Možete zamisliti šta joj je prolazilo kroz glavu kada joj je to sve radio, a sama u kući sa njim bez ikakve pomoći? Probala je nekako krišom da me pozove, ali joj je oteo i razbio telefon. On ima 120 kilograma, a ona jedva 50. Zaveo ju je još dok je bila maloljetna, a i po sadašnjim saznanjima, redovno šamarao. Pravi heroj.

Kada je sve završio, on je ubacio u auto, a zatim i izbacio pred kućom njenih roditelja, te zaprijetio da ni slučajno ne prijavljuje policiji ništa.

Autor: Krtice.net

Sada znamo definitivno da doktor Nestorović nije normalan: Otkrio je šta ubija koronu i sablaznio javnost

Ova 4 horoskopska znaka očekuje velika sreća do oktobra: Evo kome retrogradni Pluton donosi čaroliju