in

Može li znak u horoskopu da se promjeni

Postoje dvije glavne astrološke karte koje određuju ko ste i šta se događa u vašem životu.

Čini se kao da dišete u istom ritmu, i kao da ste spremni da se na njega oslanjate do kraja života. Spremni za to ili ne, moraćemo da podjelimo sa vama mišljenje stručnih astrologa koji tvrde – da se horoskopski znak tokom života može promjeniti.

Prije nego što počnete da razmišljate kako je vaš kompletan život bio velika laž i kako ste u pogrešnom smijeru vođeni, zastanite i duboko udahnite. Nije sve bila laž, odnosno veliki dio nije. Evo o čemu se radi.

Postoje dvije glavne astrološke karte koje određuju ko ste i šta se događa u vašem životu. Ukoliko vas zanima astrologija i smatrate da u svemu tome ima neke istine, vjerovatno ste već vidjeli svoju natalnu kartu. Ta karta određena je datumom, vremenom i mjestom vašeg rođenja. Kada provjeravate šta vam danas horoskop poručuje, on se zasniva na vašoj natalnoj karti.

Ali to je samo polovina priče. Druga polovina je vaša napredna karta. Zamislite svoju matičnu natalnu kartu kao astrološki snimak trenutka kada ste se rodili, a svoj napredni grafikon kao mapu puta za razumjevanje kako vaše evoluirajuće JA trenutno deluje u sprezi sa vašim okruženjem.

 

Da li to znači da se naš znak u horoskopu menja svake godine?

 

Ne, zapravo prije će biti da se mijenja svakih 30 godina. Svaki znak u sebi sadrži 30 stepeni, a Sunce se godišnje pomjeri za svega jedan stepen, što znači da vašem znaku u horoskopu treba oko 30 godina da bi se promjenio. Iako biste mogli biti u iskušenju da svoju “promjenu horoskopskog znaka” optužite za izvjesna dešavanja u svom životu, nije sve tako jednostavno. Godina u kojoj se vaš napredni sunčev znak mijenja zavisi od tačnog dana kada ste rođeni.
U suštini, ako ste rođeni u prvih nekoliko dana u svom znaku, vaše Sunce ne bi mijenjalo znak sve dok ne biste navršili punih 30 godina. S druge strane ako ste rođeni pred kraj znaka, vaše Sunce bi datu promjenu izvršilo još dok ste bili veoma mladi, objašnjavaju astrolozi.

PROČITAJTE  “Biće teško, ali samo za ove ljude” – Šta nas čeka u novoj 2021. godini i kada se završava ovaj ciklus

Ako uzmemo za primjer da ste rođeni 19. aprila, vaš Sunčev znak se preselio iz Ovna u Bika u ranom djetinjstvu, što može objasniti neke od naglih promjena u ponašanju koje ste mogli iskusiti kao dijete. Stoga se vaš znak neće ponovo mijenjati sve dok ne budete u ranim tridesetim godinama.

 

Šta se događa kada se znak u horoskopu promjeni?

 

Zavežite se, polijećemo! Kada ste 29 stepeni od svog sunčevog znaka, mnoge čudne stvari počinju da vam se dešavaju. Promjene su mnoge po pitanju vaših vrijednosti, životnih fokusa, i najvažnije od svega vaše JA se manifestuje na drugačiji, nepoznat način. Ukratko – niste svoji. To postaje očigledno oko posljednjeg stepena i vrlo intenzivno u prvom stepenu novog znaka, nakon čega postaje sve dublje.

Međutim, to ne znači da postajete druga osoba. U suštini ste vi još vi, samo vama upravljaju druge planete. Kada planeta promjeni znakove, ona dobija novu energiju. To vas ne mijenja iz korijena, već vam daje novi pogled na svijet, nove mogućnosti. Imate mogućnost da sebe doživite na nov način. Takođe veće su šanse da ćete biti spremni da razumijete potrebe drugih i njihove probleme ako vam je to dosad bio problem.

Autor: D. K.

Greškom objavljena cijena novog Playstationa 5

Kada se ljudi nađu na istom mjestu: Čudo od grada koji su zajedno izgradili muslimani i kršćani