in

Mračna strana mladog Mjeseca u Blizancima: Padaju važne odluke

Iako su tokom prethodnih nekoliko sedmica mnoge planete bile u retrogradnom hodu, te su pojedinim znacima su unosile nevolje u život, konačno možemo da predahnemo jer se 22. maja mlad Mjesec u Blizancima pojaviti na nebu

Iako su tokom prethodnih nekoliko sedmica mnoge planete bile u retrogradnom hodu, te su pojedinim znacima su unosile nevolje u život, konačno možemo da predahnemo jer se 22. maja mlad Mjesec u Blizancima pojaviti na nebu.

Mlad Mjesec nam pomaže da shvatimo da izbori koje imamo u životu imaju svrhu da nas inspirišu.

U astrologiji, mlad Mjesec je tradicionalno vrijeme kada sadimo sjeme za ono za što se nadamo da će porasti u sljedećem mjesečevom ciklusu od šest mjeseci, dok ne obilježimo pun Mjesec u istom znaku.

Blizanci su vazdušni znak koji predstavlja dualnost u nama samima i u našem životu. Ovaj horoskopski znak je vrlo mentalno aktivan, predstavlja osjećaj povezanosti i komunikacije. Za vrijeme mladog mjeseca u Blizancima, želimo da otkrijemo šta nas muči i da shvatimo šta nam nedostaje.

Ovo je mračna strana mladog Mjeseca u Blizancima koji se uvijek događa u maju

Ovog mjeseca mi se borimo sa stvarno zanimljivom energijom.

U vrijeme ove lunacije, Saturn će formirati trigon sa Mjesecom; u astrologiji je ovaj aspekt jedan od glavnih i označava spajanje energija. To znači da ćemo videti Mladi Mjesec u Blizancima koji spaja snage sa Saturnom u Vodoliji.

To je zaista intenzivna životna energija. Mjesec u astrologiji predstavlja naše unutrašnje ja i naš emocionalni svijet, dio nas koji spoljni svijet možda često ne vidi. U Blizancima, predstavlja nas koji u svom životu pravimo nove izbore, ali takođe može predstavljati našu ličnu potrebu za prihvatanjem sopstvene dualnosti.

Mi smo slobodni, ali nam ipak treba stabilnost; mi smo odgovorne majke, ali još uvijek senzualne žene; potrebno nam je vrijeme za sebe, ali još uvijek nam treba podrška drugih…

PROČITAJTE  Ovi horoskopski znakovi najbolje se nose sa stresom

Saturn je takođe poznat kao gospodar vremena i karme, tako da iako ćemo možda morati biti strpljivi da vidimo plod čitavog ovog djela, na kraju će se isplatiti.

Na nebu ima mnogo više dešavanja od samog trigona između Mjeseca i Saturna. Takođe smo usred brojnih planetarnih retrogradnosti, uključujući planete Pluton, Saturn, Jupiter i Veneru.

Autor: Krtice.net

Zvanično: Premijer Grčke potvrdio kad počinje turistička sezona, te otkrio još sjajnih vijesti za turiste

Izgleda da je princ Harry opsovao pred oltarom na svom vjenčanju. Zašto?