in

MRAČNO PROROČANSTVO BALKANSKOG NOSTRADAMUSA Starac Tadej najavio je bratoubilački rat, ali najgore dolazi tek potom

Starac Tadej Vitovnički ostavio je za sobom mnoga proročanstva o Srbima, o Crnoj Gori, o Kosovu, o Bosni i Hercegovini, o mnogim ljudima i događajima koji će se uskoro dogoditi

Starac Tadej Vitovnički ostavio je za sobom mnoga proročanstva o Srbima, o Crnoj Gori, o Kosovu, o Bosni i Hercegovini, o mnogim ljudima i događajima koji će se uskoro dogoditi.

Ako je postojao neki “balkanski Nostradamus”, osoba koja je jako dobro mogla da predvidi dešavanja na ovim prostorima u budućnosti, onda je to bio baš otac Tadej. Tadej Vitovnički je “vidio” sve strahote na Balkanu mnogo prije drugih, a za ovih nekoliko posljednjih godina, takođe je imao šta da kaže. Evo šta je rekao o odnosima Srbije i Crne Gore.

Govorio je da će Crna Gora da se otcijepi i postane nezavisna. Takođe je govorio da će udar na srpski jezik biti silan u Crnoj Gori i da će vlast udariti i na Srpsku Crkvu.

Neki građani koji su navodno imali direktan susret sa ocen Tadejom kažu da im je rekao da će u Crnoj Gori u jednom trenutku početi građanski rat, a na kraju i rat sa Albancima. Jednom čovjeku iz Nikšića koji je stalno išao kod starca Tadeja rekao je da ne kupuje stan u Nikšiću jer još nije pravo vrijeme, i da Crna Gora uskoro postaje nezavisna te da će za Srbe biti veoma teško.

Ipak, opet je rekao da će Srbi na kraju, poslije velikih stradanja pobijediti, ali da će cijena pobjede biti veoma velika. Najveći udar biće na SPC u Crnoj Gori i Mitropoliju na Cetinju. Na kraju, kako je govorio starac Tadej, Crnu Goru će miriti ljudi iz Srbije, i ona će na kraju ponovo ući u sastav jedinstvene države.

Čak je govorio da će i mošti Svetog Vasilija Ostroškog jedno vrijeme morati da budu prebačene iz Ostroga na sigurnije mjesto. Toliko će biti teško u jednom trenutku. Tadej je govorio da će Mila Đukanovića ubiti sami Crnogorci, oko njega, i da će u građanskom ratu u Crnoj Gori biti žrtava.

PROČITAJTE  Omer promijenio vjeru i postao Dragoljub. Objasnio je zašto

Najopasniji i najžešći udarac ipak će na kraju doći od Albanaca koji će po njegovom proročanstvu napasti Crnu Goru.

“Nikad nemojte da tražite datume. U Svetom pismu postoje mnogi slučajevi kad je neka odluka Božija odložena ili promenjena, zbog pokajanja ili ispravljenja života. Recimo deo o proroštvu kad su Ninevljani čuli strašno proroštvo o njihovoj gorkoj sudbini od strane Jone proroka ako se ne varam, pa su se posipali pepelom po glavi u pokajanju i Bog je svoj gnev od njih odvratio”, rekao je otac Tadej.

Autor: Krtice.net

POTVRĐENO Njemačka donijela odluku o granicama koja na snagu stupa 15. juna

Žena stara 111 godina u potpunosti se oporavila od virusa korona