in

Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima strogi su prema djeci

Očevi su djeci podrška i nadahnuće i ne postoji nitko tko može zamijeniti njihovo mjesto u obiteljskom carstvu. Iako su neki očevi cool i zabavni, drugi su strogi i beskompromisni. Najčešće ne zbog toga što imaju loše namjere, već žele da njihovo dijete napreduje i da bude uspješno u životu.

Uz pomoć astrologije možete saznati puno o karakteru neke osobe i načinu na koji se nosi s različitim životnim situacijama. Nakon što smo doznali u kojim se horoskopskim znakovima rađaju najstrože majke, evo popisa i za očeve.

Bik
Bikovi su odlučni i tvrdoglavi. Žele imati zadnju riječ i ne trpe da se s njima netko ne slaže, čak ni djeca. Zbog toga su kao očevi skloni metodama prisiljavanja i nameću pravila kako bi svoju djecu zadržali na dobrom putu. prenosi “Index”.

Djevica
Slično kao i kod Bika, otac u znaku Djevice stremi savršenstvu i po pitanju roditeljstva. Bez obzira na to koliko vole svoju djecu, obično ispadaju bezosjećajni. Djeci može biti teško razgovarati s njima jer imaju potrebu detaljno analizirati svaku pogrešku.

Škorpion
Škorpioni su vođeni strašću. Žele da njihova djeca budu entuzijastična i da se trude ostvariti najbolje u životu. Međutim, dok ih pokušavaju pripremiti za budućnost, ponekad su strogi i nesvjesni emocionalnih potreba svoje djece.

Jarac
Očevi u znaku Jarca su racionalni i razumni. Teško izražavaju svoje osjećaje, čak i prema djeci, te se vode logikom i mudrošću. Zbog toga često odaju dojam da su strogi i ozbiljni u pristupu roditeljstvu.

Index.hr

Autor: A. P.

NASA-in rover prvi put vozio površinom Marsa: Objavljene fotografije

JAVNOST U ŠOKU WHO neće objaviti informacije o tome gdje je nastao koronavirus