in

Must-have kombinacija za proljeće/ljeto: Lepršava suknja i trendovski model tenisica

Pored toga što Španija ima vrhunske međunarodno priznate brendove, ona se može pohvaliti i brojnim utjecajnim damama na Instagramu

Pored toga što Španija ima vrhunske međunarodno priznate brendove, ona se može pohvaliti i brojnim utjecajnim damama na Instagramu. Jedna od njih je 50-godišnja Carmen Gimeno koja svojim razigranim izdanjima predstavlja veliku inspiraciju brojnim ženama širom svijeta. 50- godišnja španska blogerica, koju na Instagramu ima više od 90 hiljada pratitelja, redovino dijeli svoje modne odabire koje najčešće čine komadi iz popularnih high street trgovina, uz tradicionalan hashtag #over50style.

Svojim istančanim ukusom gotovo svakodnevno uspijeva dokazati kako su godine uistinu samo broj kada je moda u pitanju, te da za besprijekoran izgled nije potrebno imati najnovije krpice s dizajnerskim potpisom. S dozom profinjenosti Gimano redovito stilizira boje i uzorke. Slojeviti stil oblačenja njena je nit vodilja, a zaštitni znak kombinacija ženstvenih i sportskih komada u znaku lepršavih haljina i trendovskih modela tenisica.

 

Autor: E. S.

Imate li madež na jednom od ovih mjesta, očekuje vas velika sreća

Hana Hadžiavdagić bez dlake na jeziku o turističkoj sezoni u Hrvatskoj: Smetali su vam Bosanci jer ne troše dovoljno