in

‘MUSTAFA VIŠE OD 2 GODINE NE PLAĆA ALIMENTACIJU ZA NAŠU DJECU’ Emina Jahović iznijela prljavi veš!

Navodi pojedinih domaćih, ali i medija u Turskoj, koji u posljednje vrijeme pišu da bivši supružnici Emina Jahović i Mustafa Sandal već duže vrijeme nisu u dobrim odnosima, ispostavili su se kao tačni. Poslije brojnih spekulacija, naša pop zvijezda otvorila je dušu i priznala da njen nekadašnji suprug, sa kojim je dobila dvojicu sinova Jamana i Javuza, svoje obaveze ne izmiruje duže od dvije godine.

– Mustafa više od dvije godine ne plaća alimentaciju za naše sinove Jamana i Javuza. Sve obaveze prešle su na mene – istakla je Emina.

– Trebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali to nije uradio. Takođe smo imali dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje djece. Dan kada sam se najgore osjećala je bio kada sam odvela djecu kod ljekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije uplaćeno – dodala je Jahovićeva, a potom zaključila:

Ako on zaista ne želi da ispunjava svoje obaveze, uprkos tome što može to da priušti, mislim da bi svoje razloge trebalo da objasni svojoj djeci, a ne meni. Ako smo djecu donijeli zajedno na ovaj svet, dužnost nam je da se isto tako zajednički staramo u njima – zaključila je Emina.

(express/pink)

Autor: A. P.

ČOKOLADNA FANTAZIJA je čudo od torte: Kremasta, čokoladna poslatica, koja se sprema superlako!

Maksimalno uživa: Seka Aleksić ugradila saunu u svom domu