in

Na Jahorinu se vraćaju gosti, na olimpijskoj ljepotici uživa i atraktivna glumica Lidija Vukićević

Život se polako vraća na olimpijsku ljepoticu Jahorinu

Život se polako vraća na olimpijsku ljepoticu Jahorinu. Za vikend su stotine Bosanaca i Hercegovaca odlučili da uživaju u prirodi i raznovrsnim sadržajima koji se nude na ovoj planini tokom proljetnih i ljetnih mjeseci.

Vlasnici hotela, motela i apartmana sretni su zbog laganog povratka gostiju nakon tri najteža mjeseca poslovanja. Najviše je gostiju iz Sarajeva, ali i iz Banja Luke, Tuzle, Mostara, Brčkog…

– Nakon korone svima nam je potrebno da malo putujemo i uživamo u prirodnim ljepotama. Zbog raznih zabrana teško je otići izvan BiH i ovo je prilika da se na najbolji način upoznamo sa svim ljepotama domovine – kažu članovi četveročlane porodice iz Banja Luke.

Da turisti sve više hrle na Jahorinu pokazuje parking ispred hotela Lavina na kojem je i nekoliko automobila sa beogradskim tablicama. U ovom hotelu za vrijeme vikenda za dobar noćni provod bili su zaduženi Željko Kulašević i Srđan Šuka.

Među gostima je bila i atraktivna srbijanska glumica Lidija Vukićević, poznatija kao Violeta iz “Boljeg života”. Gdje god se pojavi ona plijeni svojom harizmom, a ponesena odličnom atmosferom u klubu Lavine na oduševljenje prisutnih zajedno sa Kulaševićem i Šukom zapjevala je veliki hit “Ciganka sam mala”.

Autor: Krtice.net

Za njega nema pravila? Pogledajte šta Rasta radi pred tinejdžerima!

Morski pas u Dubrovniku izazvao paniku, stigla je i policija, pogledajte dramatični trenutak!