in

Na koncertu Ane Nikolić iznenađenje večeri bio još jedan poznati sportista

Pjevačica Ana Nikolić u srijedu je održala prvi koncert nakon duže pauze u jednom beogradskom kafiću te je otpjevala svoje najveće hitove, a na koncertu su se našla brojna poznata lica.

Iznenađenje večeri bio je najbolji svijetski teniser Novak Đoković, koji je na zabavu stigao sa svojom braćom, Đorđem i Markom. Pjevačica je bila oduševljena što ju je došao poslušati broj 1. svijetskog tenisa. “Ja Đokoviće poznajem još otkako sam bila mala, a Novak i ja se također znamo još odmalena”, rekla je Nikolić.

Na koncertu su bili hrvatski nogometaš Mateo Pavlović i njegova djevojka, pjevačica Kaya Ostojić. Upravo zbog Pavlovića pjevačica je krajem prošle godine navodno ostavila supruga, a nakon brojnih nagađanja par je potvrdio vezu koju su u početku negirali. Otkrila su ih putovanja i fotografije koje su objavljivali s istih lokacija.

Ana je za nastup odabrala zanimljiv kostim, a stil je upotpunila šeširom. Posljednjih dana pažnju je plijenila svojim izgledom nakon što je skinula više od 30 kilograma.

Autor: D. K.

Poznata ljepotica napucala ljubavnika milionera kad je saznala da je oženjen

Nataša Bekvalac nastupala na beogradskom splavu: Plesala je polugola u bijelom trikou