in

Na ove znakove horoskopa će najviše danas utjecati mlad Mjesec u Lavu

Mladi Mjesec pada između 18. i 19.08. i donosi snažnu energiju. Za vrijeme mladog Mjeseca, moći ćemo se prilagoditi vlastitom unutarnjem svjetlu i osvijetliti dijelove sebe koji su bili skriveni u sjeni. Mladi Mjesec u Lavu vodit će nas. Poslat će nam pozitivne zrake uzdižuće energije kako bi nas podsjetio da maksimalno iskoristimo svoje vrijeme.

Evo koja 4 znaka zodijaka će najviše osjetiti utjecaj ovog mladog Mjeseca:

Lav
Budući da će Sunce napustiti Lava, možete koristiti mladi Mjesec kako biste uljepšali posljednje dane sezone.

Bit ćete u centru pažnje s puno snage u sebi, ali morat ćete odlučiti kako i gdje to želite koristiti. Budite originalni.

Strijelac
Ovaj mladi Mjesec donosi vam želju za avanturom. Sada trebate učiniti nešto, nešto što ranije niste pokušali. Novi hobi, nova knjiga, novi recept ili novi posao – sve možete isprobati.

Mladi Mjesec osvijetlit će put pred vama. Iskoristite ga u najvećoj mjeri.

Ovan
Mladi Mjesec dat će vam priliku da započnete raditi na projektima o kojima već neko vrijeme razmišljate. Mars ulazi u trigon sa Suncem i Mjesecom, donoseći vam snagu i osvježenje.

Budući da je planet koji vlada Ovnom Mars, vi ćete u tom razdoblju doživljavati radost i produktivnost. Osjećat ćete se preporođeno!

Škorpion
Škorpioni će biti posebno blagoslovljeni na profesionalnom polju. Ako želite uvesti drastične promjene u svoj profesionalni život, ovo je pravo vrijeme.

Sve što trebate učiniti je koristiti snagu i svjetlost mladog Mjeseca, on će vam osvijetliti put. Putovanje će vam biti puno lakše ako se usput sprijateljite.

PROČITAJTE  Ova tri horoskopska znaka najdulje žive, jeste li i vi među njima?

Autor: A. P.

U Jadranu viđen kit dugačak 15 metara: Nije nam bilo svejedno, ali vrijedilo je

Nezvanični razgovori u RS-u: Planira se nabavka milion ruskih vakcina protiv koronavirusa