in

Na ove znakove horoskopa će najviše uticati retrogradni Merkur! (od 18.juna)

Većina Ovnova već osjeća vibracije retrogradnog Merkura. Nakon iscrpljujućeg perioda ovo je vrijeme za mir i opuštanje. Škorpioni u posljednje vrijeme prolaze kroz neke negativne stvari, a ovog mjeseca konačno će izaći na kraj sa svim. Slijede pozitivne promjene.

Merkur 18. juna kreće retrogradno. Većina horoskopskih znakova može sigurno proći kroz ovu oluju, ali 5 znakova osjetit će utjecaj.

Jarac, Škorpion, Rak, Djevica i Ovan sada moraju biti vrlo oprezni. Budite prizemljeni i pokušajte usmjeriti energije u nešto pozitivno.

Jarac
Jarci su u posljednje vrijeme zaslijepljeni zabludama što nije inače karakteristično za njih. Vaša stvarnost ne odgovara vašim očekivanjima, ali za vrijeme retrogradnog kretanja Merkura, moći ćete prihvatiti istinu i život kakav jest.

Retrogradni Merkur u Raku ovog mjeseca uglavnom će tražiti da radimo na svojim emocijama. Ne odupirite se, samo pustite da teku!

Škorpion
U posljednje vrijeme prolazite kroz neke negativne stvari, a ovog mjeseca konačno ćete izaći na kraj sa svim.

Borili ste se s poteškoćama, ali i sa svojim emocijama. Umjesto da ih držite u sebi, pustite ih da teku. To će vam donijeti pozitivne promjene.

Rak
Ovaj retrogradni Merkur je ono što su svi Rakovi čekali. Pošto Merkur zauzima vaš znak, pomoći će vam da postanete izražajniji.

Nervoza i oštrina dolaze s ostalim paketom emocija, ali kada ih možete slobodno izraziti, otkrit ćete nove tajne.

Djevica
Ovaj retrogradni Merkur može vam donijeti osjećaj kao da nosite veliki teret, možete se osjetiti preplavljeno i potpuno izvan kontrole.

Netko kome vjerujete može početi pokazivati svoje prave boje, zato budite spremni. Ne oklijevajte ako morate prekinuti sve veze. Bilo bi vam u interesu da to otpustite.

Ovan
Većina Ovnova već osjeća vibracije retrogradnog Merkura. Proteklih nekoliko mjeseci osjećali ste se kao da ste na rubu, ali lipanj/jun će vam omogućiti da se opustite i smirite.

PROČITAJTE  Ko je arogantan, a ko tvrdoglav: Ovo su najveće mane svakog znaka

Dobit ćete prijeko potreban period tišine.

Autor: A. P.

Pismo koje slama srce: Tužitelji roditeljima rekli da je Maddie mrtva, ali ne žele otkriti dokaze

Izračunajte svoj bioritam i saznajte zašto volite određenu hranu