in

Na vidjelo izlaze prljavi detalji: Kate i Meghan posvađale su se na vjenčanju oko najlonki

Čim su se Meghan Markle i princ Harry vjenčali 2018. godine, krenula su šuškanja da su se ona i Kate Middleton posvađale. Insajderi su s medijima dijelili da su njih dvije “potpuno različite osobe”, a pričalo se i da je Meghan rasplakala Kate na probama haljine.

Navodno je Meghan bila prava bridezilla koja je bila opsjednuta svakim detaljem na svojoj svadbi, a Kate je to prilično uznemirilo.

Sad se oglasio prijatelj koji tvrdi da su se zapravo posvađale oko najlonki.

“Bio je vruć dan i navodno su se posvađale oko toga trebaju li djeveruše nositi najlonke ili ne. Kate, koja se uvijek drži protokola, mislila je da trebaju. Meghan nije htjela da ih nose”, ispričao je izvor za magazin Tatler.

Djeveruše, među kojima je bila i mala princeza Charlotte, nisu nosile najlonke, što bi značilo da je Meghan pobijedila u toj svađi.

“Kate ima nevjerojatne manire”, dodao je taj prijatelj.

“U palači ćete često čuti da se osoblje žali na članove kraljevske obitelji koji se ružno ponašaju, no nikad se neće žaliti na Kate. Kate pazi na svoje osoblje, no Meghan nije pazila. To vam sve govori”, dodao je.

Lani su se pojavili navodi da je isprobavanje haljina za djeveruše bilo jako “stresno i puno emocija”.

“Kate je tek rodila princa Louisa i bila je jako emotivna”, rekao je tada izvor za Daily Telegraph i dodao da su njih dvije potpuno različite osobe.

Autor: D. K.

Preminuo glumac kojega svi znate po ulozi šefa Georgea Constanze u Seinfeldu

Mislila je da joj bol stvara kamen u bubregu, šokirala se kada je saznala istinu