in

Nađeno raskomadano tijelo dječaka, majka danima prije pronađena u istom stanju

“Viviana ga nije ubila, previše ga je voljela”

Posmrtni ostaci djeteta pronađeni su 16 dana nakon nestanka četverogodišnjaka i njegove majke u blizini obalne autoceste na Siciliji.

 

Tijelo njegove majke, DJ Viviane Parisi, pronađeno je ranije u blizini električnog stupa, nakon što je doživjela manju saobraćajnu nesreću. No pored nje nije bilo njenog sina te je policija nastavila potragu.

 

Posmrtne ostatke djeteta pronašao je policajac dobrovoljac, nekih 200 metara od glavne ceste prema Palermu i 400 metara od mjesta gdje je nađeno tijelo majke.

 

Tužitelj Angelo Cavallo rekao je kako istražitelji rade na tri hipoteze koje bi mogle objasniti što se dogodilo: ubistvo-samoubistvo, napad divljih životinja ili seksualni napad.

 

Što znamo do sada?

 

Prema informacijama policije, Viviana Parisi povela je sina u kupovinu pri čemu su u tunelu doživjeli manju nesreću. Njen automobil je imao probušenu gumu te je Parisi zaustavila vozilo nakon što je napustila tunel.

Videosnimka s privatne nadzorne kamere snimila je par u automobilu te sada apelira na porodicu koja je stala Parisi da se javi vlastima i pomogne u istrazi.

 

Svjedoci događaja opisali su kako se Parisi popela preko zaštitne ograde, kako je bila “izuzetno uznemirena” i kako je nosila neozlijeđenog dječaka u naručju.

 

Muzičarka Viviana Parisi doživjela je nedavno psihički slom, a navodno joj se stanje pogoršalo zbog karantine i pandemije koronavirusa.

 

Međutim, njen suprug DJ Daniele Mondello inzistira da je na dan nestanka bila potpuno mirna i smirena.

 

– Viviana ga nije ubila, previše ga je voljela – rekao je, također osporavajući teoriju da su je napale divlje životinje.

PROČITAJTE  Ispred palače Williama i Kate pronašli žensko tijelo u jezeru

 

Policija je prije šest dana pronašla raspadnuto tijelo Parisi ispod visokonaponskog stupa u grmlju blizu grada Caronia. Imala je slomljenu ruku i tragove životinjskih ugriza na tijelu.

 

Sada su pronađeni i ostaci djeteta. Izvješće ukazuje na to da su njegovo tijelo raskomadale divlje životinje. Trenutno se provodi DNK test kako bi se potvrdio njegov identitet.

 

Autor: Z. K.

U Hrvatskoj manje turista, ali sve više delfina

Pogledajte kako je Donatella Versace izgledala prije 30 godina