in

Najbolniji dan u godini za Anu Nikolić: Nije mogla sakriti tugu, nikad joj nije bilo teže!

Ani je očev odlazak veoma teško pao, što nikada nije ni krila.

Pjevačica Ana Nikolić je na ovaj dan, 9. juna već godinama neutješna. Ovaj dan za nju predstavlja veliku žalost i sjećanje na pokojnog oca.

Danas je posebno tužna i emotivna, a sve to zbog činjenice da bi njen otac danas napunio 67. godina. Pjevačica je na svom Instagram profilu objavila emotivne fotografije iz porodičnog albuma i svoju bol je podijelila sa svojom vernom publikom.

U opis objave je stavila reči koje kidaju srce: “Srećan ti rođendan tata…Volimo te Tara ja … nedostaješ… zauvek ….08.06.1954.”

Ani je očev odlazak veoma teško pao, što nikada nije ni krila. Setnim i najlepšim rečima se uvek seti njega, a evo šta njeni najbliži kažu o njenoj boli.

“Znam da se Ana tad promenila u smislu da je shvatila da će morati sada nešto da radi sama. To je, sigurno, doprinelo njenoim sazrevanju i daljim odlukama u životu. Tog trenutka, kada se sve to desilo, počeli su da razmišljaju i o preseljenju, nije postojao razlog da porodica ostane tu gde jeste – rekla je ona svojevremeno”, govorila je svojevremeno njena prijateljica Ana Stojančićević za emisiju “Premijera”.

Autor: K. B.

Jovana Jeremić dobila stan! “Istina je, riješila sam krov nad glavom!”

BOLEST SANJE VUČIĆ DOŠLA JE IZNENADA: Do kraja života ću biti na lijekovima