in

NAJLUĐA TRANSFORMACIJA KOJU STE IKAD VIDJELI: Ova žena imala je čak 169 kg, a danas je prava ljepotica

Prijelomni trenutak u životu ove 29-godišnjakinje dogodio se kada je shvatila da mora nešto promijeniti u životu jer se više nije mogla popeti na vlastiti prilaz

Krajem prošloga mjeseca, 29-godišnjakinja iz novozelandskog Aucklanda na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je usporedila svoj izgled iz 2014. s onim kako izgleda danas i ljudi ne mogu vjerovati koliko se promijenila.

View this post on Instagram

Reflecting on the past (nearly 6 years) is always a few surreal feeling. The girl in the left used to struggle to walk up her own driveway, a 20 minute walk ruined her. Fast food was the base of her diet and most 99% of meals where heavily processed. Fast forward to today, I have lost a total of 92kg and train daily. I eat balanced and fresh meals and enjoy watching how strong and fit I become every single day. I have always felt beautiful, I have always been confident the difference now is that I know I am going to live a long and healthy life. My weight never defined me as a person, I was still the same bubbly, outgoing, driven and organised Simone but it definitely limited the life I could live. Gastric sleeve surgery saved my life, I don’t believe I would be alive today without this life changing surgery. It gave me the tools to reinvent my eating and take a good hard look at my exercise habits. It certainly doesn’t do the hard work for you, that is long term changes you have to make but it gives you the fresh slate to feel able to tackle these changes. My surgery was done at Auckland Weight Loss surgery with Richard Babor for those that will ask, and skin removal with @drrepta_plasticsurgery Togs @nzbananahammock

A post shared by Simone Anderson (@simone_anderson) on

Simone Anderson ostavila je svijet u nevjerici pokazavši svoju nevjerojatnu tjelesnu transformaciju nakon što je izgubila čak 92 kilograma, piše Daily Mail.

Imala je 169 kilograma

“Razmišljanje o proteklih gotovo šest godina uvijek mi pobuđuje nadrealne osjećaje”, započela je plavokosa ljepotica svoju objavu. “Djevojka na lijevoj fotografiji borila se s penjanjem na vlastiti prilaz i 20-minutna šetnja bi je uništila.”

“Brza hrana bila je osnova njezine prehrane i 99 posto njezinih obroka bilo je jako prerađeno”, otkrila je Anderson te dodala kako je njezina današnja situacija potpuno drugačija. “Izgubila sam 92 kilograma i svakodnevno treniram.”

Ona danas jede uravnotežene i zdrave obroke i uživa gledajući kako postaje sve jača i svakoga dana sve više fit. Prijelomni trenutak u životu ove 29-godišnjakinje dogodio se kada je shvatila da mora nešto promijeniti u životu. Vaga joj je pokazivala zabrinjavajućih 169 kilograma!

Uklonila je višak kože

Tada joj je predložena operacija smanjivanja želuca, koju je prihvatila. Bio je to početak njezine nevjerojatne transformacije. Za operaciju kaže kako joj je spasila život te da joj je omogućila da počne zdravije živjeti i vježbati.

Nakon drastičnoga mršavljenja, Simone se podvrgnula još jednomu zahvatu – devetosatnoj operaciji uklanjanja suvišne kože koja joj je ostala od gubitka kilograma, što ju je u SAD-u stajalo čak 20.000 dolara.Zgodna Novozelanđanka danas je zvijezda na društvenim mrežama, a samo na Instagramu prati je više od 313.000 ljudi.

Autor: A. P.

Zbog pandemije Japanci zabranili vrištanje u zabavnim parkovima

Detalji s kojima će balkon i terasa dobiti potpuno novo lice