in

Najromantičniji mjesec godine: OVA 3 znaka očekuje sreća u ljubavi u junu!

Juni je mjesec koji označava početak ljeta, solsticij, a ove godine je također i period pomrčine Mjeseca i Sunca.

Odmah nakon ljetnog solsticija, dolazi do pomrčine Sunca, 21.6. i donosi nam magičnu energiju koja nam pomaže da učinimo i ostvarimo nešto u čemu smo strastveni. Ovo će definitivno biti najromantičniji mjesec u 2020. godini!
S promjenama na Mjesečevim čvorovima, aktiviranjem osi Blizanci-Strijelac dolazi do kolektivnog fokusa na iskustvo i vjerovanje da sve ima svoje uzroke i posljedice. Pomrčina Mjeseca 5.6. će donijet priliku za oslobađanje od toksičnih sistema vjerovanja koji nisu u skladu s vašim duhovnim putovanjem.

Venera – planet odnosa, vrijednosti i zadovoljstva – također će biti u izazovnom kvadratu s Neptunom – planetom iluzija i univerzalne ljubavi. Utjecaj ovog aspekta osjećat ćemo tijekom cijelog mjeseca pa pripazite kakve odluke donosite i čuvajte se zabluda i prevara.

Ovo je mjesec novih ljubavi, harmoničnih odnosa i romantičnih izbora koji mogu utjecati na budućnost!

Evo koja 3 znaka sada očekuje najveća sreća u ljubavi!

Blizanci – Ljubav kakvu zaslužujete
Dragi Blizanci, ovaj mjesec za vas predstavlja početak nove ljubavne ere. Sa Sjevernim čvorom u vašem znaku i Južnim čvorom koji lebdi nad vašim poljem odnosa, konačno ste spremni pronaći ljubav koja vam potpuno odgovara. Ovo je mjesec u kojem ćete osvijestiti svoju vrijednost i povratiti samopouzdanje.

Retrogradna Venera aktivira vašu kuću ljepote i zavodljivosti pa će vas voditi vjetar ljubavi, naročito oko 25.6. Vrijeme je da na osobnom i profesionalnom planu posvetite pažnju ljudima koji to zaista zaslužuju. Svaka ljubav prvenstveno počinje od ljubavi prema sebi. Nakon pomrčine Mjeseca u znaku Strijelca, polako ćete početi shvaćati svoje kvalitete i bit ćete spremni otvoriti srce za novu ljubav.

Vaga – Energija strasti i moćnih emocija
Vaša vladarica Venera usmjerava vas na polju ljubavi. Željet ćete proširiti osobne horizonte i istražiti nepoznato. Mjesec vam donosi nove mogućnosti, a pomrčina Mjeseca u znaku Strijelca aktivirat će vašu treću kuću komunikacije, misaonog procesa, jasnoće i perspektive.

PROČITAJTE  Mjesečni horoskop za novembar: Nekom brige, a nekom veselje

Fokusirajte se na osobnu radost i zadovoljstvo, naročito kada je u pitanju ljubavni život. Kada Mars uđe u znak Ovna, 27.6., osjetit ćete nalet energije i vitalnosti na polju emotivnih odnosa.

Vodenjak – Blještava karizma
Predivna Venera usmjerava vas kroz vašu ekspresivnu kuću ljubavi, kreativnosti, autentičnosti i strasti i pruža vam dodatno povjerenje u ljubav. Pomrčina Mjeseca u znaku Strijelca donijet će snažan napredak u vašoj 11. kući odnosa i prijateljstva.

Crveni planet Mars ulazi u znak Ovna i prelazi preko vaše treće kuće komunikacije i suradnje. Iznenadit će vas moćnom energijom. Iako može donijeti male izazove, Mars u Ovnu može izazvati vrtoglavu privlačnost s osobom iz kruga bliskih prijatelja.

Dopustite da vam se ljubav dogodi.

Autor: A. P.

Znak Sudnjeg dana ili nekih boljih dana? Na svijet došlo kiklop tele

Osobine nezrelog muškarca: Prave žene znaju da mlađe nije uvijek slađe