in

Najteži životni trenuci za Britni Spirs

Američka pop zvijezda Britni Spirs ipak želi da se distancira od svog “tamničara”, oca Džejmija Spirsa. Pjevačica je angažovala advokatski tim koji će od nadležnih institucija tražiti da njen otac izgubi starateljstvo koje ima nad njom i prestane da kontroliše njen život.

Fanovi širom svijeta, koji su na društvenim mrežama pokrenuli pokret “Oslobodite Britni”, sada su presrećni jer se ispostavilo da su njihove tvrdnje bile tačne, iako je na početku Spirsova pokušala da demantuje da je otac drži u bilo kakvom obliku zatvora. Naime, Džejmi Spirs kontroliše finansije svoje ćerke od 2008. godine, kao i druge aspekte njenog života. Pjevačica već 12 godina ne može samostalno da odluči sa kim će se viđati, gdje će ići, šta će kupiti i raditi bez svog oca koji je preuzeo starateljstvo nad njom nakon nervnog sloma kada se ošišala na ćelavo pred paparacima.

Čak je i bivši pjevačicin suprug Džejson Aleksander potvrdio da je Britni dosta svega i da želi da povrati svoj život.

– Želim da vidim kako Britni dobija ono što s pravom zaslužuje, a iz razgovora sa njom znam da očigledno ne želi da bude pod starateljstvom i to utiče na njen život na negativan način. Vreme je za to da se završi – poručio je Džejson sa kojim je Britni bila u braku 2014. godine i dodao:

– To što njen otac drži sva njena prava je uticalo na mene i nju tokom našeg braka i to me čini delom odgovornim da progovorim. Ćutao sam o svemu 10 godina, ali sada osjećam da je dobar trenutak da pružim podršku Britni i pokretu koji su fanovi pokrenuli u njenu korist.

PROČITAJTE  Brena zaprepastila fotografijom: Šta to radiš s licem? Ne ličiš na sebe

Autor: Krtice.net

Žene traže baš ovakvog muškarca. Postoji li uopšte?

Tužna priča najljepše Jugoslovenke u istoriji