in

NAJVEĆE MUKE IZOLACIJE: Šta Srbima najviše smeta u karanteni? Pa ovo ni na filmu nema…

Vanredno stanje donijelo je sa sobom i nužne mjere da se građani Srbije što manje kreću izvan svojih domova, odnosno da, kako neki to kažu, budu zatvoreni na milost i nemilost svojih bližnjih.

Za mnoge je ova situacija potpuno nova, jer zbog poslovnih obaveza ili stila života nisu toliko vremena provodili u krugu porodice, pa sad ne mogu da se načude koja je to ljepote – ili gomora, zavisi iz kog ugla se gleda na stvar.

Ljudi se sve više žale da im se djeca penju na glavu i da će virus još nekako i preživjeti, ali će im živci potpuno otići zbog previše vremena koje moraju da provedu sa svojim nasljednicima.

Neki su osuđeni da vrijeme provode sa svekrvom ili taštom, što takođe mnogima ne djeluje kao ni malo prijatan scenario.

Ima i mnogo onih koji su u strahu da će se zbog zatvorenosti u kući neviđeno ugojiti, te da će kad sve prođe iz stana izaći barem duplo deblji nego što su sada pošto ne mogu da obuzdaju narastajući apetit koji je povezan sa činjenicom da nisu u mogućnosti da se dovoljno kreću i napuštaju stan.

Neki kažu da će izolacija povećati natalitet, a drugi smatraju da će dobri brakovi opstati dok će se oni loše raspasti.

Koje muke Srbi još imaju sa izolacijom i vanrednim stanjem saznali smo i na društvenim mrežama. Evo kako taj presjek izgleda:

Autor: Krtice.net

Dvije trećine žena mašta o seksu s nekim drugim dok to rade sa svojim partnerom

10 najvećih zabluda o koronavirusu. Da li je uopšte realno ovo?