in

Nakon Cece estrada krenula na testiranje: Mnogi povezani sa frizerom

Frizer folk zvijezde Svetlane Cece Ražnatović i njene kćerke Anastasije Ražnatović, Stevan Radivojević pozitivan je na virus Covid 19.

Frizer folk zvijezde Svetlane Cece Ražnatović i njene kćerke Anastasije Ražnatović, Stevan Radivojević pozitivan je na virus Covid 19.

Da ima koronu Stevan je saznao u utorak poslije podne nakon testiranja na Infektivnoj klinici u Beogradu. Radivojević je odmah postupio odgovorno i obavijestio sve prijatelje sa kojima je posljednjih deset dana bio u kontaktu, a potom i na Instargramu podijelio objavu.

– Ljudi, pozitivan sam na Covid 19. Zamolio bih sve koji su bili sa mnom u okruženju da se testiraju – napisao je Stevan. Tako je i bilo. Među prvima koji su njegovo upozorenje ozbiljno shvatili je pjevačica Mia Borisavljević, na čijem rođendanu je on u ponedjeljak veče prisustvovao. Iako tada nije znao da je pozitivan na virus, pjevačici nije bilo svejedno, pa se sa suprugom Bojanom i kćerkom tokom jučerašnjeg dana testirala na koronu.

– Nije mi svejedno, ali Bože moj, danas idemo Bojan i ja da se testiramo da bi bili sigurni. Stevan jeste bio kod mene na rođendanu i pozdravio se sa ljudima, ali i novinarima i ja ne bih ništa da prepuštam slučaju. Doduše, nije se dugo zadržao na slavlju, među prvim je otišao. Čim dobijemo rezultate, odmah ćemo da obavijestimo javnost. Ako budem pozitivna na koronu, pridržavaću se svih mjera, a ako budem negativna, nastavljam da radim i da normalno funkcionišem – rekla je Mia. Isto je postupila i Alekandra Mladenović koje su sa frizerom bile u neposrednom kontaktu.

– Upravo sam se testirala. Sa Stevanom sam bila u neposrednom kontektu prije sedam dana. Preventivno sam se testirala i nadam se da će sve biti ok – kaže Aleksandra. Njena koleginca Sanja Đorđević u prvom trenutku nije željela da se testira, ali je ipak promijenila odluku. – Nemam simptome, ali želim da budem društveno odgovorna, pa ću se testirati – kaže Sanja.

PROČITAJTE  Sve o Cecinom novom dečku: Bavio se manekenstvom, rođen je u Kragujevcu, a otac mu je bivši sportista i političar!

Inače, Borisavljevićeva nije jedina na čijoj je zabavi Radivojević bio. Podsjetimo, on je među prvima došao i kod Cece koja je 4. juna u kući na Dedinju slavila rođenje unuka. Dva dana nakon toga voditeljka “Zadruge” Dušica Jakovljević je saznala da je pozitivna na koronu, a nakon nje i frizer. Dušica se osjećala loše i odmah je potražila stručnu pomoć. Sa druge strane dok Radivojević je tek u ponedjeljak veče osjetio malaksalost, ali je mislio da uzrok premor, što je potvrdio i za ovaj list.

– Prije svega jako mi je žao što je sve tako ispalo. Nijednog trenutka nisam se osjećao loše, sve do ponedjeljka uveče. Došao sam srećan i raspoložen kod Mie na rođendan, ali u jednom trenutku sam osjetio da mi se manta i odmah sam otišao kući. Želio sam da se odmorim i ni tada nisam posumnjao na virus. Međuti, u utorak ujutru sam se probudio sa povišenom temperaturom i odmah sam otišao na testiranje iz predostrožnosti. Ja sam se postavio odgovorno i to je najvažnije u ovoj situaciji i apleujem na sve da čim se osjete loše odmah preduzmu sve mjere zbog drugih ljudi- rekao je Stevan za Kurir.

Autor: Krtice.net

Disneyland odlazi u zaborav? U Evropu stiže novi zabavni park koji slovi za najambiciozniji projekat!

Ceca se oglasila nakon vijesti da je zaražena koronom: Otkrila je šta se dešava sa njom i Veljkom