in

NAKON DESET GODINA ŠUTNJE PROGOVORILA O SMRTI SINA: Bio je narkoman, uvijek sam imala loš predosjećaj

Marina Tucaković, čuvena autorica nebrojenih hitova u raznim muzičkim žanrovima, gotovo nikada ne pominje priču o smrti svoga sina Miloša. Naime, on je bio, prema riječima koje je nedavno Marina izgovorila, nakon šutnje od deset godina, narkoman koji se vratio u normalu pet godina prije smrti.

Preminuo je u 24. godini života a ono što je posebna i neizreciva bol za jednu majku je trenutak da je baš ona pronašla beživotno tijelo u njegovoj sobi. Marina tvrdi da je dugi niz godina strahovala da će mu se nešto desiti. Prvi put, noć prije njegovog odlaska, nije imala taj loš predosjećaj. Kaže da su se beskrajno smijali a potom se desilo to što joj se desilo. U svom tom stresnom bolu i šoku bio je zadržan taj profesionalni sluh pa je otkucala poruku Pinkovim organizatorima gdje je sjedila u svojstvu članice žirija „Pinkovih zvezda“ napisavši kako ne može doći u emisiju jer joj je sin umro.

Od tog trena pa nadalje, tvrdi Marina, da je znala i bila svjesna da je bolesna. Bila je sebi na zadnjem mjestu i šutila je. Počela je sa liječenjem u zadnjem momentu. Naravno, njen drugi sin i suprug su uvijek uz nju kao i većina njenih stalnih saradnika a onda kaže sve sam kazala u pjesmi „Živ se čovek na sve navikne“ koju pjeva Ceca a prvu pjesmu nakon tragedije je ispjevala Ana Nikolić „Mišo moj“ koju je Marina posvetila svom sinu.

Kaže da je napisala i Lukasu pjesmu koja će zasigurno zapaliti Balkan, mada je već duže vremena zbog bolesti zastala sa kontinuiranim radom.

PROČITAJTE  JANJUŠ PREBIJAO I MALTRETIRAO MAJU ZBOG LJUBOMORE: Krila zbog djeteta, a sada je objavila sve fotografije!

Autor: Krtice.net

Marija Šerifović otkrila ko će biti u žiriju u narednoj sezoni “Zvezda Granda”!

Nakon što se uspješno oporavio od virusa korona amerikancu stigao račun od 1,1 milion dolara za troškove liječenja