in

NAKON SINOĆNOG KLINČA, CECA IZNIJELA NOVE ŠOK DETALJE: Srbija ne vjeruje šta se dešava, tek sad počinje ludnica

Pjevačica priča o ulozi Jovanovića u periodu pred ubistvo Zorana Đinđića, kao i danima koji su uslijedili posle atentata

Svašta bi moglo da se ispriča o kontaktima koje je Čedomir Jovanović imao, to zna dosta ljudi. Pitajte njega kada se već ovo klupko odmotava, možda je vrijeme da to bude do kraja, poručuje Svetlana Ceca Ražnatović.

Pjevačica priča o ulozi Jovanovića u periodu pred ubistvo Zorana Đinđića, kao i danima koji su uslijedili posle atentata, nakon bure koju je podiglo njihovo sučeljavanje u emisiji TV Pink “Hit tvit” u nedelju uveče. Ona je optužila političara da ju je zajedno sa ljudima iz tadašnje vlasti uhapsio, a kriminalce puštao, govoreći o Čedinom prijateljstvu sa Legijom i kontaktima sa vođama “zemunskog klana”.

– Vjerovatno ovo nikada ne bi bila moja tema da Čedomir Jovanović godinama ne gradi političku karijeru i javne nastupe na plasiranju priča koje njemu odgovaraju, a koje u mom slučaju nisu istinite i zbog kojih sam imala izuzetno teške trenutke u životu. Samo, za razliku od njega, sve što sam znala, rekla sam mu u lice i sve je to samo jedan dio istine, što i on zna – kaže Ražnatovićeva.

SVE JE PRIZNAO

Na pitanje da li je Jovanović išao u Šilerovu i šta je tamo radio, ovako odgovara:

– Kako me pitate da li je išao? Pa lično je u emisiji priznao da je bio, istina, priznao je samo dva odlaska, a bilo je ih je mnogo više. Zbog čega je išao tamo, to je već pitanje za njega.

O Čedinim kontaktima sa Miloradom Ulemekom Legijom, Ceca ističe da su njih dvojica bili veoma bliski i imali izuzetno intenzivan kontakt.

Slavomir Banđur, čuvar CZ, rekao je u junu 2003. medijima da je Jovanović više puta posetio Spasojevića i Lukovića dok su bili u toj kaznenoj ustanovi. Takođe je potvrdio da je i kasnije nastavio da se viđa s njima u Šilerovoj ulici u Zemunu.

PROČITAJTE  Ceca pokazala unutrašnjost doma u Žitorađi, sve odiše luksuzom

– Hoću da istina izađe na vidjelo, Jovanović je bio u CZ bar 15 puta – rekao je tada Banđur.

I njegov kolega Novak Terzić je u to vreme potvrdio ove navode, naglasivši da je on lično dva puta vidio Jovanovića da posjećuje zatvor.

– Vjerujem da je to do sada moglo već toliko puta da se istraži samo da je neko htio. A kojim povodom su kontaktirali stvar je koju bi on morao da objasni ovom narodu pošto živi od poreskih obveznika Srbije i to je minimum koji duguje ne samo narodu već i svojoj stranci i onom djeliću glasačkog tijela koje je sačuvao. Tako se igra fer-plej, a ono što on radi i što je radio je klevetanje, nanošenje štete i bola onima koji to nisu zaslužili. Ali, kao što sam rekla u emisiji, ja sam mu oprostila, a neka mu bog sudi za sve – napominje Ražnatovićeva.

Ona tvrdi da je Jovanović vodio Spasojevićevu ženu i djecu da ga posjete u CZ.

– Vodio ih je i to nisam samo rekla ja. Govorili su svjedoci, zaposleni u CZ, i to veoma glasno. Vjerujem da je tada kao prijatelj želio da pomogne i da se nađe, samo je problem što sada negira ta prijateljstva i te tople prijateljske gestove – zaključuje pjevačica.

Čudesne pećine u koje je bolje ne ulaziti tokom januara i februara i za to ima jako dobar razlog

INFORMACIJE PRESTRAVILE JAVNOST Znate ko je Crnogorac koji je upao sa automatom u kafić na Vračaru?