in

NAPUSTIO NAS BRAT, DRUG I VELIKI ŠAMPION Srbija u nevjerici, u stravičnoj nesreći na Ibarskoj magistrali poginuo Slobodan Ilić

Nekadašnji vicešampion Srbije u motokrosu, Slobodan Bobica Ilić preminuo je u 59. godini života u saobraćajnoj nezgodi koja se desila na Ibarskoj magistrali u četvrtak 7. maja

Nekadašnji vicešampion Srbije u motokrosu, Slobodan Bobica Ilić preminuo je u 59. godini života u saobraćajnoj nezgodi koja se desila na Ibarskoj magistrali u četvrtak 7. maja.

Do saobraćajne nesreće je došlo na dionici između Donje Gorevnice i Mojsinja, istočno od Čačka!

Ilić je radio i kao sportski funkcioner Moto saveza Srbije i dugogodišnji je član Skupštine AMSK Čačak.Bio je i direktor trka na stazi Miloš Lijeskić na Jeljenu. Ilić je dugo godina bio u moto sportu, kao takmičar, a posljednjih godina je bio avanturista.

Motorom je obišao mnoge planine u okruženju, a od njega se Auto-moto sportski klub Čačak oprostio putem zvaničnog fejsbuk naloga.

“Sa nevjericom smo primili vijest. Napustio nas je naš brat, drug, prijatelj, sportista, veliki šampion… I dalje ne vjerujemo” – pišu iz AMSK Čačak.

Sahrana nekadašnjeg vicešampiona države biće održana 9. maja u Čačku u prisustvu najuže porodice, zbog mjera zaštite od koronavirusa.

Autor: Krtice.net

Pogledajte kako je Severina izgledala prije 30 godina

Djevojčica u Đurđevcu pala sa 5. sprata. No, tek je tada uslijedio šok