in

NASTAVLJAJU SE ZVEZDE GRANDA Oglasio se i Saša Popović: Definitivno više ništa neće biti isto

Poslije pauze zbog pandemije takmičenje „Zvezde Granda“ nastavlja se 25. maja, dok će emitovanje emisije „Zvezde Granda Specijal“ ponovo početi u nedelju 17. maja

Poslije pauze zbog pandemije takmičenje „Zvezde Granda“ nastavlja se 25. maja, dok će emitovanje emisije „Zvezde Granda Specijal“ ponovo početi u nedelju 17. maja

Zvezde Granda nastavljaju sa snimanjem 25. maja, ali sa velikom promjenom – bez kandidata koji nisu iz Srbije.

Kako zvanično saopštava Grand produkcija, donijeto je nekoliko odluka, a razlog zbog kojih se sve mijenja jeste pandemija.

PROČITAJTE  Srpski astrolog jedini tačno predvidio šta će se desiti u 2020. godini. Evo šta nas još čeka

– Zbog trenutne situacije i još uvek zatvorenih graničnih prelaza snimanje “Zvezda Granda” nastavlja se 25. maja sa kandidatima iz Srbije – navodi se iz Granda.

– Gledaoci će uživati u četiri fantastične epizode muzičkog takmičenja do kraja aktuelne televizijske sezone. Zbog ljetnje pauze sezona neće biti završena u junu kao prethodnih godina, već će se nastaviti u septembru budući da imamo vrsne kandidate iz regiona i svijeta koji su se do sad predstavili. Mentori će vredno raditi sa svim učesnicima kako bi se na jesen ’Zvezde Granda’ nastavile tamo gde ih je i zadesila pandemija korona virusa – navodi se u saopštenju Grand produkcije.

Saša Popović (66) i njegov tim će ovog ljeta raditi online audicije, a one kandidate koji prođu kasting očekuje uzbudljiva muzička borba.

– Od septembra će novi kandidati uz određena pravila steći mogućnost da se pridruže kandidatima koji su već u takmičenju. O tome će detaljnije govoriti Saša Popović koji će zajedno sa žirijem učiniti takmičenje još zanimljivijim – saopštila je Grand produkcija.

Autor: Krtice.net

Prevarila muža i htjela priznati mami. Međutim, pogriješila je broj…

NEZAPAMĆEN HAOS U SKUPŠTINI SRBIJE Pogledajte samo šta je napravio Boško Obradović